15.000m² woonplezier Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Schüller Arosa

Akoni Wood imitatie AFP en saliegroen fluweelmat AFP

Schuller Avola keuken saliegroenAfbeelding voor Schüller ArosaAfbeelding voor Schüller Arosa

De Avola van Schüller

Voor menig huis heb je zekere creativiteit nodig bij het keukenontwerp. Het modulaire Avola keukensysteem van Schüller is hiervoor de perfecte oplossing!

Afbeelding voor De Avola van Schüller

Avola Living

De naadloze integratie van de garderobe getuigt van ware stijl. Bovendien biedt een slimme indeling van een kleine extra ruimte in huis de mogelijkheid om deze als bergruimte te gebruiken, waardoor er extra flexibiliteit ontstaat. Dit wordt versterkt doordat het front naadloos opgaat in het totaalbeeld met een passend dessin. Extra leuk detail: de handgrepen van Avola zijn vervaardigd van OceanIX Plastic, dat nieuw leven geeft aan visnetten en plastic afval dat in de oceaan ronddrijft.

Avola in Onyxzwart

Liever een chique look? Ga dan voor Schüller Avola in Onyxzwart of stel jouw Avola keuken volledig naar eigen wensen samen. Kom langs in onze keukenshowroom en ontdek tijdens een persoonlijk keukenadvies alle mogelijkheden van Avola.

Schuller Avola onyxzwart keuken

Meer weten over Schüller? Kom langs!

Met maar liefst 50 jaar aan keukenervaring, gaan onze creatieve adviseurs samen met jou aan de slag om jouw droomkeuken te ontwerpen. Zodra het 3D-ontwerp volledig naar wens is, wordt de keuken op maat gemaakt en door onze eigen montagedienst geïnstalleerd.

Keukenadviseurs Jansen Totaal Wonen
Een enorm filiaal van 15.000m2
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Kwaliteit en service zit in ons DNA