Keukenexperts

  keukenexperts Jansen Totaal Wonen

  Onze keukenexperts staan iedere dag van de week voor jou klaar om samen met jou jouw droomkeuken te realiseren. Ze nemen uitgebreid te tijd om jouw wensen tot in detail door te nemen. Na het bekijken van de mogelijkheden wordt in 3D de gewenste keuken geschetst. Onze keukenafdeling heeft vier keukenexperts; Emiel, Bas, Tinus en Rens. Wij stellen ze graag aan jou voor!

  Keukenexpert Emiel

  emiel

  “De keuken is het hart van het huis. Hier komt iedereen samen. Daarom is het belangrijk om een keuken samen te stellen mét de klant om zo alle wensen er in te kunnen verwerken.”

  Keukenexpert Bas

  bas

  “Het kopen van een keuken is een grote beslissing. Een eerlijk advies en een eerlijke prijs zijn daarom heel belangrijk. Een klant moet zich op zijn gemak voelen en het geheel proces van A tot Z begrijpen en meemaken.”

  Advies nodig?

  Wil jij er zeker van zijn dat al jouw wensen in kaart kunnen worden gebracht? Maak dan voor de zekerheid een afspraak met één van onze keukenexperts. Zij nemen tijdens deze afspreek alle tijd om jouw droomkeuken te realiseren. Met een afspraak ben je altijd verzekerd van een kundig advies.