15.000m² woonplezier Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Schüller Elba

K020 Leisteen zand imitatie

Schuller Elba leisteen zandSchuller Elba zandgrijsSchuller Elba zandgrijs

Warm leisteen zand

Deze keuken is een prachtig voorbeeld van een natuurlijke beige keuken. De leisteen look van het keukenfront in de zandkleur geeft deze keuken een unieke twist en een huiselijke uitstraling krijgt.

Schuller-Elba-leisteen-beige-zand

Esthetische innovaties

De in het oog springende en prachtige kleurcombinaties sieren de fronten, terwijl naadloos geïntegreerde Visio-rekken en een sideboard een esthetisch geheel vormen. De keuken biedt zeeën aan opbergruimte, zowel zichtbaar als verborgen, en bevat een elektrisch uitschuifbare spoelbak en de Emotions LED-verlichting, die Zig-Bee-compatibel is.

Schüller Elba Beton kwartsgrijs imitatie

Een keuken en wijnbar in één ruimte: een must-have voor alle fijnproevers! Het kookeiland creëert extra werkruimte en de bar een plek waar je met gasten gezellig kunt tafelen.

Schuller Elba kwartsgrijs

Dankzij de hoge kast met etagesysteem biedt de keuken ook veel opbergruimte uit het zicht. De horizontale en verticale greeplijsten in onyxzwart ondersteunen de rustgevende uitstraling. Het extra dunne werkblad, dat uit hetzelfde materiaal bestaat als de keuken, geeft de keuken een sierlijke touch.

Schüller Elba Alvaro leisteen imitatie

Deze uitvoering van Elba in K042 Alvaro leisteen imitatie in combinatie met details in L292M Indisch rood fluweelmat AFP heeft een royaal kookeiland voorzien van een barblad met uitsparing voor mooie designobjecten. De glazen jaloeziekast biedt ruimte voor grote keukenapparaten en servies, terwijl het nispaneel met eiken elementen voor nóg meer opbergruimte zorgt.

Schuller Elba indisch rood

Meer weten over Elba? Kom langs!

Met 50 jaar keukenervaring gaan onze creatieve adviseurs aan de slag om samen jouw droomkeuken in 3D te ontwikkelen. Wanneer alles naar wens is wordt de keuken op maat gemaakt en door onze eigen montage dienst geïnstalleerd.

Onze keukenexperts staan voor je klaar
Onze keukenadviseurs bij Jansen Totaal Wonen
Een enorm filiaal van 15.000m2
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Kwaliteit en service zit in ons DNA