IN.HOUSE

  IN.House staat voor eigenwijze en kwalitatief hoogwaardige producten. Of je nu voor een klassiek, modern of eigentijds interieur kiest; je kunt hier altijd slagen! Bovendien zijn de prijzen erg aantrekkelijk!

  426 producten

  426 producten

  IN.HOUSE

  Bij het inrichten van uw huis komt u een hele hoop merken tegen, zoals bijvoorbeeld IN.HOUSE. Sommige merken zijn bekend, sommige merken kent u nog niet. Bij JansenTotaalWonen willen wij een overzicht geven van welke merken er te verkrijgen zijn, en wat ze aanbieden. Bij IN.HOUSE staat kwaliteit voorop. Met een breed opgezette collectie zijn zij de ideale match voor een divers publiek. Klassieke, moderne, strakke en uitbundige stijlen kun je terugvinden in het assortiment van IN.HOUSE. Wekelijks worden er nieuw producten toegevoegd aan hun collectie, de nieuwste trends worden op de voet gevolgd, zodat u geen trend zult missen. Bij IN.HOUSE staat comfort hoog in het prioriteitenlijstje.

  IN.HOUSE stijl en interieur

  Met merken zoals IN.HOUSE, die een enorm divers assortiment hebben, heb je alle vrijheid om je eigen stijl te ontwikkelen. Zonder hoeven in te leveren op kwaliteit of comfort. Door de verschillende stijlen, modellen, kleurtjes en materialen is er altijd wel iets dat bij jouw huis past. Naast IN.HOUSE bij JansenTotaalWonen, is het merk ook nog te verkrijgen bij 33 andere Nederlandse winkels. Alle verkopende winkels maken deel uit van een familiebedrijf. Met hun liefde voor interieur proberen ze de interieurwereld te veroveren. Een manier waarop hun voorliefde voor interieur zich uit, is via het woonmagazine dat ze opstellen. Het magazine staat boordevol inspiratie, voorbeelden en ideeën.

  IN.HOUSE bij JansenTotaalWonen

  Bij JansenTotaalWonen kun je terecht als je items van de IN.HOUSE wil aanschaffen. Wij bieden een breed assortiment aan met verschillende stijlen. Naast IN.HOUSE bieden wij ook andere merken aan. Enkele voorbeelden van deze merken zijn onder andere:

  Heeft u nog vragen, heeft u nog behoefte aan advies, of twijfelt u nog tussen producten? Laat het ons dan weten via de klantenservice. Wij staan u graag te woord met onze kennis en ervaring.