Meer afbeeldingen

  Productinformatie

  Artikelnummer 10080468
  Merk IN.HOUSE
  Winkel Jansen Totaal Wonen
  Producttype Salontafels
  Materiaal Hout
  Stijl Industrieel & stoer

  Ultima; op maat gemaakte salontafel

  De Ultima salontafel in massief eiken afgewerkt in de kleur pole grey met metalen onderstel in de kleur nr.2 patiné. (hxbxl) 045x070x140 cm.

  Bekijk de IN.HOUSE Ultima modellen op de website. Ultima heeft een robuust metalen onderstel en een stoer rustiek eiken blad. Het onderstel is op meerdere posities onder de tafel te plaatsen, zodat alle stoelen een ideale plaats aan de tafel kunnen krijgen. De tafel is in meerdere maten en kleuren verkrijgbaar.

  Salontafel online kopen

  Maar hoe wordt onze Ultima salontafel nu eigenlijk gemaakt. Voor onze maatwerktafel gebruiken we eikenhout dat afkomstig is uit Europese bossen. We selecteren het hout speciaal zodat het rustieke karakter gewaarborgd blijft. Het geselecteerde hout wordt in planken gezaagd om vervolgens een lange periode te liggen zodat deze goed kan drogen. Dit gebeurt eerst in de buitenlucht, daarna worden de houten planken goed gedroogd in droogkamers tot deze de het ideale vochtpercentage hebben bereikt. Dit hele proces neemt ongeveer zes tot acht maanden in beslag.

  Geen wonder dat de levertijd zo lang is van de Ultima salontafel maatwerk. Als de houten planken het juiste vochtpercentage bereikt hebben worden de planken in de juiste maat gezaagd. Deze losse planken worden wederom per tafelblad gesorteerd zodat het rustieke karakter goed naar voren komt. Door dit proces is elke Ultima salontafel uniek, er bestaan gewoon geen twee dezelfde tafels! Vervolgens worden de planken aan elkaar verlijmd tot een prachtig tafelblad en worden daarna volledig opgeschuurd.

  Als laatste volgt er nog een handmatige bewerking van het blad. Onze vakmensen gaan aan de slag met speciaal gereedschap om de groeven en noesten goed te bewerken. Dit proces neemt geruime tijd in beslag want het is belangrijk dat het robuuste karakter van het tafelblad goed naar voren komen. Vervolgens wordt het tafelblad wederom handmatig geschuurd.

  Salontafel maatwerk

  Daarna wordt aan de onderzijde van het tafelblad de metalen bussen aangebracht waar straks de poten in gemonteerd worden. Wij hebben ervoor gezorgd dat je altijd meerdere posities kunt kiezen om de poten te bevestigen. Op deze manier kun je de poten wat meer naar buiten of naar binnen plaatsen. Vervolgens wordt het blad in de door jou gewenste kleur gebracht d.m.v. diverse beits en laklagen.

  Om de diverse mogelijkheden te bespreken verwelkomen wij je graag in onze woonwinkel, waar onze verkoopadviseurs je altijd graag helpen met alle kleurstalen om tot de beste keuze te komen. Onze kleurstalen zijn extra groot zodat je een goed beeld hebt van de uitstraling van het hout.

  Bezorgen

  Het bezorgtarief van dit product (grote afmetingen) is afhankelijk van de formule waarvan het product is en de service die je wilt afnemen. Onze full service bezorgmethode (bezorgen, monteren, het plakken van vilt en het afvoeren van het afvalmateriaal) kost € 75,-. Bezorging tot de drempel kost € 49,-. Voor producten van Pronto Wonen, Profijt Meubel en Trendhopper zijn de bezorgkosten € 65,-, ongeacht de waarde van je bestelling. Voor meer informatie ga je naar het overzicht bezorgkosten.

  Hoe verloopt het bestelproces?

  • 1. Je bestelt en betaalt in onze webshop.
  • 2. De producten worden bij elkaar gezocht en/of besteld bij onze leveranciers.
  • 3. Zodra de bestelling compleet is, melden we het pakket aan bij de vervoerder.
  • 4. Op deze dag neemt de vervoerder contact met jou op om af te spreken wanneer het product geleverd kan worden. 

  Betalen

  Betalen kan op verschillende manieren. Kies jouw favoriete betaalmethode! 

  Jansen Totaal Wonen is een CWB-erkende woonwinkel. Dit biedt zekerheid door opgestelde regels op het gebied van (aan)betaling, annulering, levering en garantie.
  De CWB-garantie houdt o.a. in dat:

  • - je een extra goede garantie ontvangt van tenminste 2 jaar*
  • - je een nette aanbetalingsregeling mag verwachten*
  • - er altijd onpartijdige klachtafhandeling beschikbaar is


  * Kijk voor meer informatie in de uitgebreide CBW-voorwaarden


  Daarnaast is er een mogelijkheid tot uitbreiding voor 5 jaar extra service en garantie op zitmeubelen. Deze volledige All in House Service is te verkrijgen voor een kleine meerprijs.

  5 jaar extra
  Met de ‘All-in-House Service’ krijg je 5 jaar extra service en garantie op zitmeubelen. Zo heb je gegarandeerd 5 jaar plezier van de nieuwe aankoop. Het biedt service op gebieden die niet onder de geldende fabrieksgaranties vallen.

  Wat houdt de 'All-in House Service' in? Onder andere: 

  • - Het repareren van losgeraakte stiknaden
  • - Het verwijderen van vlekken in zowel leder als textiel
  • - Het vastzetten van losse veren
  • - Het inzetten van losgeraakte knopen
  • - Het verhelpen van kraakgeluiden


  Je vindt een volledig overzicht van de service in het All-in House Service overzicht

  Garantie showroommodellen
  Voor de showroommodellen geldt mogelijk een andere garantieregeling. Meestal wordt de standaard 3-jarige (afbouwende) CBW-garantie gehanteerd. Let op: op showroommodellen geven wij geen garantie op uiterlijkheden.
   

  JANSEN TOTAAL WONEN

  Jansen Totaal Wonen

  Jansen Totaal Wonen in Huissen is meer dan een begrip in de regio Arnhem en Nijmegen. Jansen Totaal Wonen staat al ruim 45 jaar voor expertise op het gebied van keukens, meubels, slapen en woonaccessoires. Met onze 15.000 m² oppervlakte woongenot slaag je ongetwijfeld!

Ultima salontafel

Voorraadstatus:Leverbaar op bestelling

Levertijd: ca. 8 weken

Materiaal: Hout

   
Voor: 749,-
 • CBW-erkend
 • Laagste prijsgaranties
 • Betaalbaar design
 • 7 dagen geopend

Ultima salontafel


Soms zijn er diverse mogelijkheden voor het blad, de kleur, de afmetingen en de poten van een tafel. Zelfs voor de ‘onderregel’, de bladrand afwerking en het aanlegblad zijn soms verschillende opties. Ben je benieuwd naar de verschillende mogelijkheden van deze tafel? Klik hierboven op ‘vraag advies’!