Meer afbeeldingen

  Productinformatie

  Artikelnummer 10165663
  Merk IN.HOUSE
  Winkel Jansen Totaal Wonen
  Producttype Bartafels
  Materiaal Hout
  Stijl Modern & design

  ULTIMA; Ultieme uitstraling

  Model Ultima heeft een robuust metalen onderstel en een stoer rustiek eiken blad. Het onderstel is op meerdere posities onder de bartafel te plaatsen, zodat alle barstoelen een ideale plaats aan de tafel kunnen krijgen. De bartafel is in meerdere maten en kleuren verkrijgbaar.

  • Prachtig rustiek eiken
  • Industriële uitstraling
  • Meerdere kleuren mogelijk

  Model Ultima is als bartafel in 2 hoogtes mogelijk en uiteraard in verschillende maten te leveren.

  Het eikenhout wat wij gebruiken voor onze tafels in afkomstig uit Europese bossen. Het hout wordt speciaal geselecteerd om het rustieke karakter te waarborgen. Nadat het hout tot planken gezaagd is, volgt er een lange periode om het hout goed te drogen. Dit gebeurt eerst aan de buitenlucht en daarna wordt het hout in droogkamers gedroogd tot het een ideaal vochtpercentage heeft. Heel dit proces neemt circa 6 tot 8 maanden in beslag.

  Als het hout het juiste vochtpercentage heeft worden de planken in de maat van je tafel gezaagd. De losse planken worden wederomper tafelblad gesorteerd zodat het rustieke karakter goed naar voren komt. Hierdoor krijg je een unieke bartafel waarvan er geen tweede bestaat! De planken worden aan elkaar verlijmd tot een prachtig tafelblad en daarna wordt het blad volledig opgeschuurd.

  Hierna volgt er een handmatige bewerking van het blad, vakmensen gaan aan de slag met speciaal gereedschap om de groeven en noesten goed te bewerken. Dit proces neemt geruime tijd in beslag want het is belangrijk dat het robuuste karakter van het tafelblad goed naar voren komt. Vervolgens wordt het tafelblad wederom handmatig geschuurd.

  Daarna wordt aan de onderzijde van het tafelblad de metalen bussen aangebracht waar straks de poten in gemonteerd worden. Wij hebben ervoor gezorgd dat je altijd meerdere posities kunt kiezen om de poten te bevestigen. Op deze manier kun je de poten wat meer naar buiten of naar binnen plaatsen.

  Vervolgens wordt het blad in de door jou gewenste kleur gebracht d.m.v. diverse beits en laklagen. Tenslotte worden de bladen en de poten zorgvuldig verpakt en naar jouw IN.HOUSE dealer vervoerd.

  Uitgevoerd in massief eiken afgewerkt in de kleur creamy white met metalen U-pootset in de kleur patiné (nr.2). (hxbxl) 091x080x140 cm

  Bezorgen

  Het bezorgtarief van dit product (grote afmetingen) is afhankelijk van de waarde van je bestelling en de formule waarvan het product is. Heb je een bestelling onder de 1000,- euro? Dan bedragen de bezorgkosten 35 euro. Bestellingen boven de 1000 euro worden gratis bezorgd. Voor Pronto Wonen, Profijt Meubel en showroommodellen zijn de bezorgkosten 65 euro, ongeacht de waarde van je bestelling. Voor meer informatie ga je naar het overzicht bezorgkosten.

  Hoe verloopt het bestelproces?

  • 1. Je bestelt en betaalt in onze webshop.
  • 2. De producten worden bij elkaar gezocht en/of besteld bij onze leveranciers.
  • 3. Zodra de bestelling compleet is, melden we het pakket aan bij de vervoerder.
  • 4. Op deze dag neemt de vervoerder contact met jou op om af te spreken wanneer het product geleverd kan worden. 

  Betalen

  Betalen kan op verschillende manieren. Kies jouw favoriete betaalmethode! 

  Jansen Totaal Wonen is een CWB-erkende woonwinkel. Dit biedt zekerheid door opgestelde regels op het gebied van (aan)betaling, annulering, levering en garantie.
  De CWB-garantie houdt o.a. in dat:

  • - je een extra goede garantie ontvangt van tenminste 2 jaar*
  • - je een nette aanbetalingsregeling mag verwachten*
  • - er altijd onpartijdige klachtafhandeling beschikbaar is


  * Kijk voor meer informatie in de uitgebreide CBW-voorwaarden


  Daarnaast is er een mogelijkheid tot uitbreiding voor 5 jaar extra service en garantie op zitmeubelen. Deze volledige All in House Service is te verkrijgen voor een kleine meerprijs.

  5 jaar extra
  Met de ‘All-in-House Service’ krijg je 5 jaar extra service en garantie op zitmeubelen. Zo heb je gegarandeerd 5 jaar plezier van de nieuwe aankoop. Het biedt service op gebieden die niet onder de geldende fabrieksgaranties vallen.

  Wat houdt de 'All-in House Service' in? Onder andere: 

  • - Het repareren van losgeraakte stiknaden
  • - Het verwijderen van vlekken in zowel leder als textiel
  • - Het vastzetten van losse veren
  • - Het inzetten van losgeraakte knopen
  • - Het verhelpen van kraakgeluiden


  Je vindt een volledig overzicht van de service in het All-in House Service overzicht

  Garantie showroommodellen
  Voor de showroommodellen geldt mogelijk een andere garantieregeling. Meestal wordt de standaard 3-jarige (afbouwende) CBW-garantie gehanteerd. Let op: op showroommodellen geven wij geen garantie op uiterlijkheden.
   

  JANSEN TOTAAL WONEN

  Jansen Totaal Wonen

  Jansen Totaal Wonen in Huissen is meer dan een begrip in de regio Arnhem en Nijmegen. Jansen Totaal Wonen staat al ruim 45 jaar voor expertise op het gebied van keukens, meubels, slapen en woonaccessoires. Met onze 15.000 m² oppervlakte woongenot slaag je ongetwijfeld!

Ultima bartafel

Voorraadstatus:Leverbaar op bestelling

Levertijd: ca. 8 weken

Materiaal: Hout

   
Voor: 999,-
 • CBW-erkend
 • Laagste prijsgaranties
 • Betaalbaar design
 • Meubel inruil

Ultima bartafel


Soms zijn er diverse mogelijkheden voor het blad, de kleur, de afmetingen en de poten van een tafel. Zelfs voor de ‘onderregel’, de bladrand afwerking en het aanlegblad zijn soms verschillende opties. Ben je benieuwd naar de verschillende mogelijkheden van deze tafel? Klik hierboven op ‘vraag advies’!