Meer afbeeldingen

  Productinformatie

  Artikelnummer 10319640
  Merk IN.HOUSE
  Winkel Jansen Totaal Wonen
  Producttype Eettafels
  Materiaal Hout
  Stijl Modern & design

  Telara, onze eyecatcher

  Onze tafel Telara heeft een prachtige uitstraling en maakt jouw eethoek tot een ware eyecatcher! Je hebt de keuze uit meerdere maten, kleuren en onderstellen. De tafels zijn kwalitatief hoogstaand en opgebouwd uit eerlijke materialen: metaal en massief rustiek eikenhout.

  • In het oog springende kwaliteit
  • Massief rustiek eikenhout
  • Tafels met veel karakter

  Telara heeft veel mogelijkheden! Door het gebruik van massief rustiek eikenhout en de speciale bewerking krijg je tafelbladen met een geheel eigen natuurlijk karakter. Door de houtselectie en de handmatige afwerking is geen enkele tafel gelijk aan elkaar. Logisch natuurlijk, geen enkele boom is hetzelfde dus je hebt altijd verschil in houtselectie. Dit geeft iedere tafel zijn specifieke charme. Indien je liever een tafelblad wenst in een andere kleur is dat geen enkel probleem. De kleur van het houtfineer op de poot wordt altijd meegekleurd in de kleur van het bovenblad.

  De tafels zijn altijd voorzien van een massief eiken rustiek blad wat opgedikt wordt. Je kunt zelf kiezen waar je de poten precies wil bevestigen onder het blad. Het kan wat meer naar de buitenkant of wat meer naar binnen. En heb je nog vragen? Dan kun je uiteraard altijd terecht bij onze deskundige verkoopadviseurs in een IN.HOUSE vestiging bij jou in de buurt. Hier kun je tevens terecht voor een perfecte stoel om bij je nieuwe tafel te plaatsen. Wij hebben een ruime keuze in bijpassende (arm) stoelen in diverse vormen en uitvoeringen in leer en stof of een combinatie van beide.

  Om je tafel het beste onderhoud te bieden verwijzen wij je naar het bijbehorende onderhoudsadvies. Model Telara is namelijk afgewerkt met een matte laklaag, het onderhoud is simpel: regelmatig afnemen met een lichtvochtige schone katoenen doek en nadrogen. 3 maal per jaar behandelen met onze clean&care set voor matte lak. Zo hou je lang plezier van je nieuwe tafel.

  Uitgevoerd met verjongd blad massief eiken in de kleur naturel opgedikt 2+2 cm, met zwart metalen trapeze-poot 10x5 cm.

  Bezorgen

  Het bezorgtarief van dit product (grote afmetingen) is afhankelijk van de formule waarvan het product is en de service die je wilt afnemen. Onze full service bezorgmethode (bezorgen, monteren, het plakken van vilt en het afvoeren van het afvalmateriaal) kost € 75,-. Bezorging tot de drempel kost € 49,-. Voor producten van Pronto Wonen, Profijt Meubel en Trendhopper zijn de bezorgkosten € 65,-, ongeacht de waarde van je bestelling. Voor meer informatie ga je naar het overzicht bezorgkosten.

  Hoe verloopt het bestelproces?

  • 1. Je bestelt en betaalt in onze webshop.
  • 2. De producten worden bij elkaar gezocht en/of besteld bij onze leveranciers.
  • 3. Zodra de bestelling compleet is, melden we het pakket aan bij de vervoerder.
  • 4. Op deze dag neemt de vervoerder contact met jou op om af te spreken wanneer het product geleverd kan worden. 

  Betalen

  Betalen kan op verschillende manieren. Kies jouw favoriete betaalmethode! 

  Jansen Totaal Wonen is een CWB-erkende woonwinkel. Dit biedt zekerheid door opgestelde regels op het gebied van (aan)betaling, annulering, levering en garantie.
  De CWB-garantie houdt o.a. in dat:

  • - je een extra goede garantie ontvangt van tenminste 2 jaar*
  • - je een nette aanbetalingsregeling mag verwachten*
  • - er altijd onpartijdige klachtafhandeling beschikbaar is


  * Kijk voor meer informatie in de uitgebreide CBW-voorwaarden


  Daarnaast is er een mogelijkheid tot uitbreiding voor 5 jaar extra service en garantie op zitmeubelen. Deze volledige All in House Service is te verkrijgen voor een kleine meerprijs.

  5 jaar extra
  Met de ‘All-in-House Service’ krijg je 5 jaar extra service en garantie op zitmeubelen. Zo heb je gegarandeerd 5 jaar plezier van de nieuwe aankoop. Het biedt service op gebieden die niet onder de geldende fabrieksgaranties vallen.

  Wat houdt de 'All-in House Service' in? Onder andere: 

  • - Het repareren van losgeraakte stiknaden
  • - Het verwijderen van vlekken in zowel leder als textiel
  • - Het vastzetten van losse veren
  • - Het inzetten van losgeraakte knopen
  • - Het verhelpen van kraakgeluiden


  Je vindt een volledig overzicht van de service in het All-in House Service overzicht

  Garantie showroommodellen
  Voor de showroommodellen geldt mogelijk een andere garantieregeling. Meestal wordt de standaard 3-jarige (afbouwende) CBW-garantie gehanteerd. Let op: op showroommodellen geven wij geen garantie op uiterlijkheden.
   

  JANSEN TOTAAL WONEN

  Jansen Totaal Wonen

  Jansen Totaal Wonen in Huissen is meer dan een begrip in de regio Arnhem en Nijmegen. Jansen Totaal Wonen staat al ruim 45 jaar voor expertise op het gebied van keukens, meubels, slapen en woonaccessoires. Met onze 15.000 m² oppervlakte woongenot slaag je ongetwijfeld!

Telara eettafel

Voorraadstatus:Leverbaar op bestelling

Levertijd: ca. 8 weken

Materiaal: Hout

   
Voor: 1.099,-
 • CBW-erkend
 • Laagste prijsgaranties
 • Betaalbaar design
 • 7 dagen geopend

Telara eettafel


Soms zijn er diverse mogelijkheden voor het blad, de kleur, de afmetingen en de poten van een tafel. Zelfs voor de ‘onderregel’, de bladrand afwerking en het aanlegblad zijn soms verschillende opties. Ben je benieuwd naar de verschillende mogelijkheden van deze tafel? Klik hierboven op ‘vraag advies’!