Meer afbeeldingen

  Productinformatie

  Artikelnummer 10321979
  Merk IN.HOUSE
  Winkel Jansen Totaal Wonen
  Producttype Eettafels
  Materiaal Hout
  Stijl Modern & design

  Solerte de stoere alleskunner

  Ons tafelconcept Solerte is leverbaar met een recht blad of met een blad met boomstamvormige randen. Daarnaast heb je de keuze uit 3 onderstellen.

  • Prachtige industriële uitstraling
  • In vele kleuren eiken leverbaar
  • Karakteristieke handmatige afwerking van het blad

  Je hebt de keuze uit diverse tafelpoten met een buisdikte van 10x10cm.

  1. X vormige pootset
  2. U-vormige pootset
  3. Spinvormige centrale poot

  Zo stel jij je ideale combinatie van blad en poot(set) samen.

  Het stoere eikenhout van de bovenbladen is noestig en is met de hand bewerkt met karakteristieke inkervingen om de unieke uitstraling te accentueren. Het blad is 6 centimeter dik en opgebouwde uit een massieve 3 centimeter dikke bovenlaag en daaronder een massief eiken opdikrand. Als je de tafel met een X of U pootset bestelt, kun je de poten op 3 posities onder het blad plaatsen, net wat jij het mooiste vindt. Kies bijvoorbeeld om de poten iets verder onder het blad te plaatsen als jullie vaak met veel mensen aan de tafel zitten waarbij de kopse kant van de tafel ook gebruikt wordt als zitplaats.

  Wij hebben tevens een bijpassende salontafel beschikbaar zodat je een mooie set kunt vormen.

  Het onderhoud is simpel, de dagelijkse verzorging kan gebeuren met een zachte katoenen doek met lauw water. Daarna nadrogen met een droge zachte katoenen doek. Voor het 3-jaarlijkse onderhoud hebben wij een uitstekende clean&care kit beschikbaar waarbij je met natural woodclean een dieptereiniging aan het hout geeft en door de nabehandeling met matpolish geef je bescherming aan de laklaag.

  Hou er rekening mee dat het eikenhout van deze tafelserie uniek en karakteristiek is; geen tafel is hierdoor hetzelfde. Het blad wordt handmatig met planken samengesteld en bewerkt. De tafel bij ons in de winkel zal altijd afwijken tov de tafel die wij je leveren. Dit maakt jouw tafel uniek!

  Uitgevoerd met een recht massief eiken blad afgewerkt in de kleur pole grey met metalen U-pootset in de kleur naturel (nr.3). (hxbxl) 078x100x240 cm | hoogte onderregel ca. 72 cm

  Bezorgen

  Het bezorgtarief van dit product (grote afmetingen) is afhankelijk van de formule waarvan het product is en de service die je wilt afnemen. Onze full service bezorgmethode (bezorgen, monteren, het plakken van vilt en het afvoeren van het afvalmateriaal) kost € 75,-. Bezorging tot de drempel kost € 49,-. Voor producten van Pronto Wonen, Profijt Meubel en Trendhopper zijn de bezorgkosten € 65,-, ongeacht de waarde van je bestelling. Voor meer informatie ga je naar het overzicht bezorgkosten.

  Hoe verloopt het bestelproces?

  • 1. Je bestelt en betaalt in onze webshop.
  • 2. De producten worden bij elkaar gezocht en/of besteld bij onze leveranciers.
  • 3. Zodra de bestelling compleet is, melden we het pakket aan bij de vervoerder.
  • 4. Op deze dag neemt de vervoerder contact met jou op om af te spreken wanneer het product geleverd kan worden. 

  Betalen

  Betalen kan op verschillende manieren. Kies jouw favoriete betaalmethode! 

  Jansen Totaal Wonen is een CWB-erkende woonwinkel. Dit biedt zekerheid door opgestelde regels op het gebied van (aan)betaling, annulering, levering en garantie.
  De CWB-garantie houdt o.a. in dat:

  • - je een extra goede garantie ontvangt van tenminste 2 jaar*
  • - je een nette aanbetalingsregeling mag verwachten*
  • - er altijd onpartijdige klachtafhandeling beschikbaar is


  * Kijk voor meer informatie in de uitgebreide CBW-voorwaarden


  Daarnaast is er een mogelijkheid tot uitbreiding voor 5 jaar extra service en garantie op zitmeubelen. Deze volledige All in House Service is te verkrijgen voor een kleine meerprijs.

  5 jaar extra
  Met de ‘All-in-House Service’ krijg je 5 jaar extra service en garantie op zitmeubelen. Zo heb je gegarandeerd 5 jaar plezier van de nieuwe aankoop. Het biedt service op gebieden die niet onder de geldende fabrieksgaranties vallen.

  Wat houdt de 'All-in House Service' in? Onder andere: 

  • - Het repareren van losgeraakte stiknaden
  • - Het verwijderen van vlekken in zowel leder als textiel
  • - Het vastzetten van losse veren
  • - Het inzetten van losgeraakte knopen
  • - Het verhelpen van kraakgeluiden


  Je vindt een volledig overzicht van de service in het All-in House Service overzicht

  Garantie showroommodellen
  Voor de showroommodellen geldt mogelijk een andere garantieregeling. Meestal wordt de standaard 3-jarige (afbouwende) CBW-garantie gehanteerd. Let op: op showroommodellen geven wij geen garantie op uiterlijkheden.
   

  JANSEN TOTAAL WONEN

  Jansen Totaal Wonen

  Jansen Totaal Wonen in Huissen is meer dan een begrip in de regio Arnhem en Nijmegen. Jansen Totaal Wonen staat al ruim 45 jaar voor expertise op het gebied van keukens, meubels, slapen en woonaccessoires. Met onze 15.000 m² oppervlakte woongenot slaag je ongetwijfeld!

Solerte eettafel

Voorraadstatus:Leverbaar op bestelling

Levertijd: ca. 8 weken

Materiaal: Hout

   
Voor: 999,-
 • CBW-erkend
 • Laagste prijsgaranties
 • Betaalbaar design
 • 7 dagen geopend

Solerte eettafel


Soms zijn er diverse mogelijkheden voor het blad, de kleur, de afmetingen en de poten van een tafel. Zelfs voor de ‘onderregel’, de bladrand afwerking en het aanlegblad zijn soms verschillende opties. Ben je benieuwd naar de verschillende mogelijkheden van deze tafel? Klik hierboven op ‘vraag advies’!