Acties

43%
korting

  Productinformatie

  Artikelnummer 10131724
  Merk IN.HOUSE
  Winkel Jansen Totaal Wonen
  Producttype Alle showroommodellen
  Materiaal Hout
  Stijl Modern & design

  Hangkast Ons woonkamerprogramma Rosami is modern vormgegeven in robuust eikenhout en is leverbaar in tal van kleuren en uitvoeringen. De indeling van de kasten bepaal je helemaal zelf.Rosami is uitgevoerd in speciaal geselecteerd robuust eikenhout en vervolgens ambachtelijk, en met liefde voor het vak, in meerdere stappen afgewerkt. Het hout wordt bewerkt, meerdere malen geschuurd en van diverse kleurlagen voorzien. Dit geeft uiteindelijk de kenmerkende kleur van dit woonprogramma. Uiteraard is woonprogramma Rosami ook leverbaar in diverse andere kleuren en afwerkingen, vraag onze deskundige verkoopadviseurs naar de mogelijkheden. In de standaard uitvoering en kleur zijn de kasten en tafels bovendien snel leverbaar. Kies je voor deze uitvoering kun je er op rekenen dat je snel kunt genieten van je nieuw interieur.Woonkamerprogramma Rosami is tevens te krijgen als een maatwerk programma; heb je een speciale wens qua maatvoering, zodat de kast precies bij jou tussen die twee muren past, of wil je de indeling van de kast net wat anders hebben: leg dit voor in de winkel van je keuze en men zal jouw speciale wens voorleggen aan onze productie. Daarnaast gaan ze voor jou aan de slag en zal men een tekening voor je maken en de prijs berekenen. Na jouw akkoord op tekening en prijs gaat met aan het werk om jouw speciale woonwens in vervulling te laten gaan. Uiteraard kost dit speciale maatwerk wel wat meer productietijd, aangezien men de kasten ambachtelijk voor je zal vervaardigen.We hebben verschillende onderhoudsmiddelen in ons assortiment om je meubel optimaal te kunnen verzorgen. De specifieke olie afwerking van de standaardkleur kun je het beste 2 maal per jaar onderhouden met waxoil. Waxoil verzorgt het meubel optimaal en laat de oorspronkelijke kleur zoveel mogelijk intact. Indien je voor een andere afwerking op je meubelen kiest, kun je bij onze verkoopadviseurs terecht voor het beste verzorgingsmiddel.

  Rosami hangkast

  Uitgevoerd in robuust geborsteld eikenhout geolied in de kleur 26.5 occulto, met 1 deur en greeploos druksysteem C.
  Dit showroommodel is te zien in onze showroom in Huissen. Dit is een nieuw meubel dat enige tijd in onze showroom heeft gestaan. Over het algemeen zijn deze meubelen nog in perfecte staat. Echter kunnen wij niet garanderen dat het geen enkele vorm van gebruikssporen bevat.
  Wil jij dit showroommodel kopen? Neem contact met ons op voor de meest actuele voorraadstatus.

  (hxbxd) 100x055x030 cm M0401,M0504,M1001,O0401;O1201;A0301,A0401 28.04.2015

  Bezorgen

  Het bezorgtarief van dit product (grote afmetingen) is afhankelijk van de formule waarvan het product is en de service die je wilt afnemen. Onze full service bezorgmethode (bezorgen, monteren, het plakken van vilt en het afvoeren van het afvalmateriaal) kost € 75,-. Bezorging tot de drempel kost € 49,-. Voor producten van Pronto Wonen, Profijt Meubel en Trendhopper zijn de bezorgkosten € 65,-, ongeacht de waarde van je bestelling. Voor meer informatie ga je naar het overzicht bezorgkosten.

  Hoe verloopt het bestelproces?

  • 1. Je bestelt en betaalt in onze webshop.
  • 2. De producten worden bij elkaar gezocht en/of besteld bij onze leveranciers.
  • 3. Zodra de bestelling compleet is, melden we het pakket aan bij de vervoerder.
  • 4. Op deze dag neemt de vervoerder contact met jou op om af te spreken wanneer het product geleverd kan worden. 

  Betalen

  Betalen kan op verschillende manieren. Kies jouw favoriete betaalmethode! 

  Jansen Totaal Wonen is een CWB-erkende woonwinkel. Dit biedt zekerheid door opgestelde regels op het gebied van (aan)betaling, annulering, levering en garantie.
  De CWB-garantie houdt o.a. in dat:

  • - je een extra goede garantie ontvangt van tenminste 2 jaar*
  • - je een nette aanbetalingsregeling mag verwachten*
  • - er altijd onpartijdige klachtafhandeling beschikbaar is


  * Kijk voor meer informatie in de uitgebreide CBW-voorwaarden


  Daarnaast is er een mogelijkheid tot uitbreiding voor 5 jaar extra service en garantie op zitmeubelen. Deze volledige All in House Service is te verkrijgen voor een kleine meerprijs.

  5 jaar extra
  Met de ‘All-in-House Service’ krijg je 5 jaar extra service en garantie op zitmeubelen. Zo heb je gegarandeerd 5 jaar plezier van de nieuwe aankoop. Het biedt service op gebieden die niet onder de geldende fabrieksgaranties vallen.

  Wat houdt de 'All-in House Service' in? Onder andere: 

  • - Het repareren van losgeraakte stiknaden
  • - Het verwijderen van vlekken in zowel leder als textiel
  • - Het vastzetten van losse veren
  • - Het inzetten van losgeraakte knopen
  • - Het verhelpen van kraakgeluiden


  Je vindt een volledig overzicht van de service in het All-in House Service overzicht

  Garantie showroommodellen
  Voor de showroommodellen geldt mogelijk een andere garantieregeling. Meestal wordt de standaard 3-jarige (afbouwende) CBW-garantie gehanteerd. Let op: op showroommodellen geven wij geen garantie op uiterlijkheden.
   

  JANSEN TOTAAL WONEN

  Jansen Totaal Wonen

  Jansen Totaal Wonen in Huissen is meer dan een begrip in de regio Arnhem en Nijmegen. Jansen Totaal Wonen staat al ruim 45 jaar voor expertise op het gebied van keukens, meubels, slapen en woonaccessoires. Met onze 15.000 m² oppervlakte woongenot slaag je ongetwijfeld!

Rosami hangkast

Voorraadstatus:Direct beschikbaar

Materiaal: Hout

43% korting

   

Van: 349,-

Voor: 199,-
 • CBW-erkend
 • Laagste prijsgaranties
 • Betaalbaar design
 • Meubel inruil