Productinformatie

  Artikelnummer 10050742
  Merk IN.HOUSE
  Winkel Jansen Totaal Wonen
  Producttype Fauteuils
  Materiaal Stof
  Stijl Modern & design

  Maatwerk fauteuil

  De Rigas hoekbank is uitgevoerd in stof Prato met armleuning type C. Dezitdiepte van deze fauteuil is 52 cm. Daarnaast is de fauteuil Rigas uitgevoerd met verstelbare hoofdsteunen en zitting en metaal verchroomde potenmet een hoogte van 2,5 cm. De Rigas wordt geleverd exclusief sierkussen,uiteraard is het mogelijk om deze los te bestellen.

  Dankzij ons Rigas maatwerkconcept kun je zelf jouw ideale fauteuil samenstellen. Met behulp van een eenvoudig stappenplan krijg je een zitmeubeldie geheel is afgestemd op jouw wensen en eisen.

  Moderne fauteuil; persoonlijk maatwerk

  Ervaar het zitcomfort van de Rigas zitmeubel. Het zitcomfort is afhankelijk van de zitdiepte en de rugleuning. Hierin heeft de fauteuil Rigas verschillende opties. Zo kun je, afhankelijk van jouw beenlengte, kiezen vooreen zitdiepte van 52 cm of van 56 cm. Aanvullend bestaat de mogelijkheidom een verstelbare zitting te nemen. Tevens is er een keuze in zitcomfort;stevig of juist iets zachter.

  Naast het zitcomfort kun je ook de look van de Rigas fauteuil samenstellen. Zo heb je de keuze uit verschillende armleuningen, maar je hebt ook de mogelijkheid om uit diverse poten en poothoogte te kiezen. Zo stel je deRigas 2-zitsbank, 3-zitsbank of hoekbank geheel in eigen stijl samen.

  Stoffen fauteuilmet allerlei mogelijkheden

  Ons Rigas maatwerkconcept heeft nog enkele extra opties. Allereerst hebben we een lade die onder de zitting wordt aangebracht. Hierdoor ontstaater een handige opbergruimte dit netjes weggewerkt is. Een andere optie isde uitschuifbare relax/bedfunctie. Zo heb je altijd een extra slaapplaatsbij de hand.

  Tot slot kies je de bekleding die bij jou past. Je hebt een brede keuzeuit uitstekende stoffen en prachtige lederkwaliteiten in tal van kleuren.Voor de ‘finishing touch’ heb je de keuze uit sierkussens in vele vormenen in bijpassende kleur of juist een contrasterende kleuren.

  Vind je het lastig om zelf je eigen Rigas zitmeubel samen te stellen, kom dan naar onze woonwinkel om het showroommodel te bekijken. Onze deskundige medewerkers in de winkel helpen je graag met het samenstellen van jouwRigas.

  Bezorgen

  Het bezorgtarief van dit product (grote afmetingen) is afhankelijk van de waarde van je bestelling en de formule waarvan het product is. Heb je een bestelling onder de 1000,- euro? Dan bedragen de bezorgkosten 35 euro. Bestellingen boven de 1000 euro worden gratis bezorgd. Voor Pronto Wonen, Profijt Meubel en showroommodellen zijn de bezorgkosten 65 euro, ongeacht de waarde van je bestelling. Voor meer informatie ga je naar het overzicht bezorgkosten.

  Hoe verloopt het bestelproces?

  • 1. Je bestelt en betaalt in onze webshop.
  • 2. De producten worden bij elkaar gezocht en/of besteld bij onze leveranciers.
  • 3. Zodra de bestelling compleet is, melden we het pakket aan bij de vervoerder.
  • 4. Op deze dag neemt de vervoerder contact met jou op om af te spreken wanneer het product geleverd kan worden. 

  Betalen

  Betalen kan op verschillende manieren. Kies jouw favoriete betaalmethode! 

  Jansen Totaal Wonen is een CWB-erkende woonwinkel. Dit biedt zekerheid door opgestelde regels op het gebied van (aan)betaling, annulering, levering en garantie.
  De CWB-garantie houdt o.a. in dat:

  • - je een extra goede garantie ontvangt van tenminste 2 jaar*
  • - je een nette aanbetalingsregeling mag verwachten*
  • - er altijd onpartijdige klachtafhandeling beschikbaar is


  * Kijk voor meer informatie in de uitgebreide CBW-voorwaarden


  Daarnaast is er een mogelijkheid tot uitbreiding voor 5 jaar extra service en garantie op zitmeubelen. Deze volledige All in House Service is te verkrijgen voor een kleine meerprijs.

  5 jaar extra
  Met de ‘All-in-House Service’ krijg je 5 jaar extra service en garantie op zitmeubelen. Zo heb je gegarandeerd 5 jaar plezier van de nieuwe aankoop. Het biedt service op gebieden die niet onder de geldende fabrieksgaranties vallen.

  Wat houdt de 'All-in House Service' in? Onder andere: 

  • - Het repareren van losgeraakte stiknaden
  • - Het verwijderen van vlekken in zowel leder als textiel
  • - Het vastzetten van losse veren
  • - Het inzetten van losgeraakte knopen
  • - Het verhelpen van kraakgeluiden


  Je vindt een volledig overzicht van de service in het All-in House Service overzicht

  Garantie showroommodellen
  Voor de showroommodellen geldt mogelijk een andere garantieregeling. Meestal wordt de standaard 3-jarige (afbouwende) CBW-garantie gehanteerd. Let op: op showroommodellen geven wij geen garantie op uiterlijkheden.
   

  JANSEN TOTAAL WONEN

  Jansen Totaal Wonen

  Jansen Totaal Wonen in Huissen is meer dan een begrip in de regio Arnhem en Nijmegen. Jansen Totaal Wonen staat al ruim 45 jaar voor expertise op het gebied van keukens, meubels, slapen en woonaccessoires. Met onze 15.000 m² oppervlakte woongenot slaag je ongetwijfeld!

Rigas fauteuil

Voorraadstatus:Leverbaar op bestelling

Levertijd: ca. 4 weken

Materiaal: Stof

   
Voor: 549,-
 • CBW-erkend
 • Laagste prijsgarantie
 • Meubel inruil

Rigas fauteuil

Wanneer je in een fauteuil ploft, moet je het gevoel hebben dat je er een hele dag in kunt blijven zitten. Het moet zowel comfortabel als mooi zijn. Omdat dit een kwestie van smaak is, kun jij je fauteuil zelf samenstellen! Klik op ‘vraag advies’ en ontdek de mogelijkheden!