17%
korting

  Productinformatie

  Artikelnummer 10267281
  Merk IN.HOUSE
  Winkel Jansen Totaal Wonen
  Producttype Hoekbanken
  Materiaal Leder
  Stijl Modern & design

  EYECATCHER NAAR JOUW SMAAK

  Met de Fanti kan je zelf jouw ideale opstelling maken. Of je nu kiest voor een 3 zitsbank, een fauteuil of een hoekbank, het kan allemaal. Fanti heeft een geweldig zitcomfort die je nog kan uitbreiden met relaxfuncties en/of verstelbare hoofdsteunen. En bovendien heb je de getoonde winkelversie snel in huis!

  • diverse comfort verhogende opties
  • verstelbare hoofdsteunen
  • veel stofmogelijkheden

  Vervolgens kies je de poot, je hebt de keuze uit een standaard poot of een beugelpoot. Om je Fanti bank geheel af te stemmen op je eigen wensen, heb je de keuze uit onze uitgebreide stof-en ledercollectie. Allereerst is er de keuze uit ons IN.HOUSE stof-en lederconcept. Deze stoffen en ledersoorten kun je combineren met alle andere meubelen uit de collectie, bijvoorbeeld een eetstoel in dezelfde stof of een fauteuil in een leuke bij passende lederkleur: aan jou de keuze! Daarnaast is er voor dit model nog een aanvullende stofbundel beschikbaar. Zo heb je keuze te over om jouw ideale bank te laten maken naar jouw smaak.

  Vind je het lastig om zelf je eigen Fanti hoekbank samen te stellen, kom dan naar onze woonwinkel om het showroommodel te bekijken. Ontdek zelf wat voor zitcomfort het beste bij je past en kom proefzitten in onze winkel. Onze deskundige medewerkers in de winkel helpen je graag met het samenstellen van jouw Fanti.

  Laat je adviseren door ons deskundig verkoopteam over de vele mogelijkheden in stof of leder. Dit team kan je tevens advies geven over het uitbreiden van de garantie op je bank. Indien je kiest voor deze 5-jarige garantie, betaal je een geringe meerprijs maar je ontvangt ook voldoende onderhoudsmiddel om de bank 5 jaar lang goed te kunnen onderhouden. En als je toch eens een klacht hebt geniet je van onze snelle service aan huis.

  Bezorgen

  Het bezorgtarief van dit product (grote afmetingen) is afhankelijk van de formule waarvan het product is en de service die je wilt afnemen. Onze full service bezorgmethode (bezorgen, monteren, het plakken van vilt en het afvoeren van het afvalmateriaal) kost € 75,-. Bezorging tot de drempel kost € 49,-. Voor producten van Pronto Wonen, Profijt Meubel en Trendhopper zijn de bezorgkosten € 65,-, ongeacht de waarde van je bestelling. Voor meer informatie ga je naar het overzicht bezorgkosten.

  Hoe verloopt het bestelproces?

  • 1. Je bestelt en betaalt in onze webshop.
  • 2. De producten worden bij elkaar gezocht en/of besteld bij onze leveranciers.
  • 3. Zodra de bestelling compleet is, melden we het pakket aan bij de vervoerder.
  • 4. Op deze dag neemt de vervoerder contact met jou op om af te spreken wanneer het product geleverd kan worden. 

  Betalen

  Betalen kan op verschillende manieren. Kies jouw favoriete betaalmethode! 

  Jansen Totaal Wonen is een CWB-erkende woonwinkel. Dit biedt zekerheid door opgestelde regels op het gebied van (aan)betaling, annulering, levering en garantie.
  De CWB-garantie houdt o.a. in dat:

  • - je een extra goede garantie ontvangt van tenminste 2 jaar*
  • - je een nette aanbetalingsregeling mag verwachten*
  • - er altijd onpartijdige klachtafhandeling beschikbaar is


  * Kijk voor meer informatie in de uitgebreide CBW-voorwaarden


  Daarnaast is er een mogelijkheid tot uitbreiding voor 5 jaar extra service en garantie op zitmeubelen. Deze volledige All in House Service is te verkrijgen voor een kleine meerprijs.

  5 jaar extra
  Met de ‘All-in-House Service’ krijg je 5 jaar extra service en garantie op zitmeubelen. Zo heb je gegarandeerd 5 jaar plezier van de nieuwe aankoop. Het biedt service op gebieden die niet onder de geldende fabrieksgaranties vallen.

  Wat houdt de 'All-in House Service' in? Onder andere: 

  • - Het repareren van losgeraakte stiknaden
  • - Het verwijderen van vlekken in zowel leder als textiel
  • - Het vastzetten van losse veren
  • - Het inzetten van losgeraakte knopen
  • - Het verhelpen van kraakgeluiden


  Je vindt een volledig overzicht van de service in het All-in House Service overzicht

  Garantie showroommodellen
  Voor de showroommodellen geldt mogelijk een andere garantieregeling. Meestal wordt de standaard 3-jarige (afbouwende) CBW-garantie gehanteerd. Let op: op showroommodellen geven wij geen garantie op uiterlijkheden.
   

  JANSEN TOTAAL WONEN

  Jansen Totaal Wonen

  Jansen Totaal Wonen in Huissen is meer dan een begrip in de regio Arnhem en Nijmegen. Jansen Totaal Wonen staat al ruim 45 jaar voor expertise op het gebied van keukens, meubels, slapen en woonaccessoires. Met onze 15.000 m² oppervlakte woongenot slaag je ongetwijfeld!

Fanti hoekbank

Voorraadstatus:Leverbaar op bestelling

Levertijd: ca. 4 weken

Materiaal: Leder

17% korting

   

Van: 3.849,-

Voor: 3.199,-
 • CBW-erkend
 • Laagste prijsgaranties
 • Betaalbaar design
 • Meubel inruil