29%
korting

Meer afbeeldingen

  Productinformatie

  Artikelnummer 10282839
  Merk IN.HOUSE
  Winkel Jansen Totaal Wonen
  Producttype Alle showroommodellen
  Materiaal Hout
  Stijl Landelijk & romantisch

  Beretta, brengt sfeer in je interieur!

  De kasten in ons Beretta programma zijn uitgevoerd in lak in combinatie met stalen deuren. Uiteraard zijn er meerdere lakkleuren leverbaar.

  • Snel leverbaar in de getoonde uitvoering
  • Meerdere lakkleuren leverbaar
  • Landelijke stijl met industriële touch

  Zowel de vitrinekast als de buffetkast zijn 2 delig uitgevoerd en hebben glasdeuren met een stalen afwerking, dit past helemaal bij de industriële trend.

  Het TV-dressoir heeft een handig open vak van 60 cm breed en een glasdeur met metalen afwerking. Je krijgt bij deze kast een los paneel, afgewerkt in de lakkleur wat je eventueel achter de glasdeur kunt plaatsen. Zo kun je zelf kiezen hoe je de kast wenst neer te zetten. Je gebruikt de glasdeur zonder paneel als je er apparatuur wenst te plaatsen die je door middel van de afstandsbediening wil bedienen.

  De leverbare kleuren kun je in onze winkel bekijken. Wit, zwart en grey zijn 3 mogelijkheden maar er zijn nog 2 andere kleuren mogelijk. Keuze genoeg dus. Denk ook eens aan het plaatsen van een vitrinekast of een buffetkast in de keuken. Op deze manier kun je mooi je servies of je glaswerk tentoonstellen en je bent bovendien meestal nog goedkoper uit ook! Tevens ben je dan flexibel bij het verplaatsen van de kast naar bv je woonkamer.

  Wij hebben de kasten in een hoge kwaliteit uitgevoerd; denk hierbij aan de afwerking met een goede lak die handmatig licht doorgeschuurd wordt op de randen. De frames en de sokkels zijn gemaakt van massief grenenhout en de panelen zijn gemaakt van MDF.

  Uiteraard hebben we het juiste onderhoudsmiddel voor je beschikbaar. Het ''dagelijkse'' onderhoud beperkt zich tot het stoffen met een droge doek of het afnemen met een lichtvochtige schone katoenen doek. Voor het 3 jaarlijkse onderhoud hebben we een onderhoudsset beschikbaar bestaande uit Natural Wood cleaner (waarmee je vlekken en vervuiling goed mee kunt verwijderen) in combinatie met Elite Polish waarmee je kleine krasjes kunt verwijderen en enige bescherming aan de lak kunt geven.

  Barletta TV-meubel

 • Showroommodel
 • Uitgevoerd in grenenhout afgelakt in de kleur 7-grey met metalen raamwerk, met 1 deur, 3 laden en een open vak.
 • Afmeting: 046x200x040 cm | Afmeting open vak 60 cm.
 • Dit showroommodel is te zien in onze showroom in Huissen. Dit is een nieuw meubel dat enige tijd in onze showroom heeft gestaan. Over het algemeen zijn deze meubelen nog in perfecte staat. Echter kunnen wij niet garanderen dat het geen enkele vorm van gebruikssporen bevat. Wil jij dit showroommodel kopen? Neem contact met ons op voor de meest actuele voorraadstatus.

  Bezorgen

  Het bezorgtarief van dit product (grote afmetingen) is afhankelijk van de formule waarvan het product is en de service die je wilt afnemen. Onze full service bezorgmethode (bezorgen, monteren, het plakken van vilt en het afvoeren van het afvalmateriaal) kost € 75,-. Bezorging tot de drempel kost € 49,-. Voor producten van Pronto Wonen, Profijt Meubel en Trendhopper zijn de bezorgkosten € 65,-, ongeacht de waarde van je bestelling. Voor meer informatie ga je naar het overzicht bezorgkosten.

  Hoe verloopt het bestelproces?

  • 1. Je bestelt en betaalt in onze webshop.
  • 2. De producten worden bij elkaar gezocht en/of besteld bij onze leveranciers.
  • 3. Zodra de bestelling compleet is, melden we het pakket aan bij de vervoerder.
  • 4. Op deze dag neemt de vervoerder contact met jou op om af te spreken wanneer het product geleverd kan worden. 

  Betalen

  Betalen kan op verschillende manieren. Kies jouw favoriete betaalmethode! 

  Jansen Totaal Wonen is een CWB-erkende woonwinkel. Dit biedt zekerheid door opgestelde regels op het gebied van (aan)betaling, annulering, levering en garantie.
  De CWB-garantie houdt o.a. in dat:

  • - je een extra goede garantie ontvangt van tenminste 2 jaar*
  • - je een nette aanbetalingsregeling mag verwachten*
  • - er altijd onpartijdige klachtafhandeling beschikbaar is


  * Kijk voor meer informatie in de uitgebreide CBW-voorwaarden


  Daarnaast is er een mogelijkheid tot uitbreiding voor 5 jaar extra service en garantie op zitmeubelen. Deze volledige All in House Service is te verkrijgen voor een kleine meerprijs.

  5 jaar extra
  Met de ‘All-in-House Service’ krijg je 5 jaar extra service en garantie op zitmeubelen. Zo heb je gegarandeerd 5 jaar plezier van de nieuwe aankoop. Het biedt service op gebieden die niet onder de geldende fabrieksgaranties vallen.

  Wat houdt de 'All-in House Service' in? Onder andere: 

  • - Het repareren van losgeraakte stiknaden
  • - Het verwijderen van vlekken in zowel leder als textiel
  • - Het vastzetten van losse veren
  • - Het inzetten van losgeraakte knopen
  • - Het verhelpen van kraakgeluiden


  Je vindt een volledig overzicht van de service in het All-in House Service overzicht

  Garantie showroommodellen
  Voor de showroommodellen geldt mogelijk een andere garantieregeling. Meestal wordt de standaard 3-jarige (afbouwende) CBW-garantie gehanteerd. Let op: op showroommodellen geven wij geen garantie op uiterlijkheden.
   

  JANSEN TOTAAL WONEN

  Jansen Totaal Wonen

  Jansen Totaal Wonen in Huissen is meer dan een begrip in de regio Arnhem en Nijmegen. Jansen Totaal Wonen staat al ruim 45 jaar voor expertise op het gebied van keukens, meubels, slapen en woonaccessoires. Met onze 15.000 m² oppervlakte woongenot slaag je ongetwijfeld!

Beretta TV-meubel

Voorraadstatus:Direct beschikbaar

Materiaal: Hout

29% korting

   

Van: 1.079,-

Voor: 769,-
 • CBW-erkend
 • Laagste prijsgaranties
 • Betaalbaar design
 • 7 dagen geopend

Beretta TV-meubel

Hoeveel ruimte heb jij voor een kast? Welke materialen zijn al aanwezig in jouw woonkamer? Varieer in het aantal deuren en lades of maak gebruik van verschillende nissen. Soms is het mogelijk om een kast aan te passen naar jouw wensen! Klik op ‘vraag advies’ en ontdek de mogelijkheden!