Ginger

  Ginger

  Spicy Dutch Furniture

  Het nieuwe Nederlandse woonmerk Ginger bestaat uit het beste van twee werelden: de Nederlandse traditie gecombineerd met de mediterrane flair. De kwaliteitsmeubels van Ginger hebben een scandinavische stijl en zijn voor ieder interieur geschikt. Bij Jansen Totaal Wonen hebben wij verschillende Ginger modellen in de collectie: van heerlijk zittende banken en fauteuils tot mooie eettafels.

  9 product(en)

  9 product(en)

  Met een elementenbank van Ginger creëer je je eigen stijl

  Een echte eyecatcher voor jouw interieur is een elementenbank. Je kan namelijk eindeloos combinaties maken met de verschillende elementen. Combineer de zit- & hoekelementen met de hocker en maak zo jouw ideale bank. Naast het kiezen van de elementen kan je ook nog verschillende stoffen en kleuren met elkaar combineren. Dat zorgt ervoor dat een Ginger bank altijd bij jouw interieur en stijl past.

  Fauteuils met een retro look

  De Salt fauteuil maakt jouw retro look helemaal compleet en heeft een fijne zit. Het frame van deze fauteuil is mogelijk in eiken zwart, white wash en naturel. Voor welk frame ga jij? Naast de Salt fauteuil hebben we ook de Pepper fauteuil in ons assortiment. Anders dan de Salt fauteuil heeft Pepper een hoge zit, maar net als Salt keuze uit 3 verschillende frames. Wist je dat je met alle stoffen van Ginger jouw ideael fauteuil kan samenstellen?

  Lees meer over het meubelmerk Ginger in onze blog!