17%
korting

Meer afbeeldingen

  Productinformatie

  Artikelnummer 10224651
  Merk Eigen collectie
  Winkel Jansen Totaal Wonen
  Producttype Relaxfauteuils
  Materiaal Leder
  Stijl Modern & design

  Elegance; een genot om in te zitten

  Onze relaxfauteuilserie Elegance is uitgevoerd in prachtig microleder of in het mooiste leder en kanin verschillende maten en met handige functies uitgevoerd worden. Op dezemanier kun je jouw eigen relaxfauteuil op maat samenstellen.

  • Snel leverbaar
  • Verkrijgbaar in SMALL, MEDIUM of LARGE uitvoering
  • Zeer ruime keuze in stof - en leersoorten

  Nadat je de maatvoering van de relaxfauteuil hebt bepaald kies je de gewenste relaxfunctie: standaard wordt model Elegance uitgevoerd met een handmatig gasveermechanisme. Optioneel is het mogelijk de fauteuil uit te voeren met een elektrische bediening door middel van motoren. Dit mechanisme is tevens uit te breiden met een handige accu zodat er geen snoeren aan te pas komen en je de fauteuil vrijstaand in de kamer kunt plaatsen. Je hebt enkel een snoer nodig om de accu zo nu en dan op te laden.

  Indien je wenst is Elegance snel leverbaar in alle varianten die je maar wenst. Door de ruime keuzein stof - en leersoorten kun je de mooiste combinaties maken met de anderemeubelen uit de IN.HOUSE collectie. Je hebt ook de mogelijkheid een keuzete maken uit een aanbod van diverse poten. Daarnaast kun je ook kiezen omde garantie uit te breiden naar maar liefst 5 jaar. Bij deze uitgebreidegarantie zijn er diverse aanvullende voorwaarden van kracht waardoor je jarenlang zorgeloos kunt genieten van je nieuwe aankoop. Voldoende gratis impregneermiddel om de stof vlekwerend te behandelen is bovendien onderdeelvan deze uitgebreide garantie.

  IN.HOUSE besteedt uitvoerig aandachtaan de kwaliteit van haar meubelen. Voordat de meubelen in de collectie worden opgenomen zal er een uitgebreide controle plaatsvinden op de gebruikte materialen maar ook combinaties van deze materialen om er zeker van te zijn dat het meubel je jarenlang woonplezier kan bieden. Tevens gaat er speciale aandacht uit naar het zitcomfort van de meubelen. Wij vinden het uitermate belangrijk dat we jou een kwalitatief hoogwaardig meubel leveren met bovendien een aangenaam prijskaartje.

  MEDIUM uitvoering, uitgevoerd in leder wax aniline 3803-dark brown met verstelbare rugleuning en voetensteun d.m.v. 3-motoren, verstelbare hoofdsteun en metalen schijfvoet (voet G, model DBB). (hxbxd) 117x086x086 cm | Zithoogte 48 cm, zitdiepte 54 cm.

  Bezorgen

  Het bezorgtarief van dit product (grote afmetingen) is afhankelijk van de waarde van je bestelling en de formule waarvan het product is. Heb je een bestelling onder de 1000,- euro? Dan bedragen de bezorgkosten 35 euro. Bestellingen boven de 1000 euro worden gratis bezorgd. Voor Pronto Wonen, Profijt Meubel en showroommodellen zijn de bezorgkosten 65 euro, ongeacht de waarde van je bestelling. Voor meer informatie ga je naar het overzicht bezorgkosten.

  Hoe verloopt het bestelproces?

  • 1. Je bestelt en betaalt in onze webshop.
  • 2. De producten worden bij elkaar gezocht en/of besteld bij onze leveranciers.
  • 3. Zodra de bestelling compleet is, melden we het pakket aan bij de vervoerder.
  • 4. Op deze dag neemt de vervoerder contact met jou op om af te spreken wanneer het product geleverd kan worden. 

  Betalen

  Betalen kan op verschillende manieren. Kies jouw favoriete betaalmethode! 

  Jansen Totaal Wonen is een CWB-erkende woonwinkel. Dit biedt zekerheid door opgestelde regels op het gebied van (aan)betaling, annulering, levering en garantie.
  De CWB-garantie houdt o.a. in dat:

  • - je een extra goede garantie ontvangt van tenminste 2 jaar*
  • - je een nette aanbetalingsregeling mag verwachten*
  • - er altijd onpartijdige klachtafhandeling beschikbaar is


  * Kijk voor meer informatie in de uitgebreide CBW-voorwaarden


  Daarnaast is er een mogelijkheid tot uitbreiding voor 5 jaar extra service en garantie op zitmeubelen. Deze volledige All in House Service is te verkrijgen voor een kleine meerprijs.

  5 jaar extra
  Met de ‘All-in-House Service’ krijg je 5 jaar extra service en garantie op zitmeubelen. Zo heb je gegarandeerd 5 jaar plezier van de nieuwe aankoop. Het biedt service op gebieden die niet onder de geldende fabrieksgaranties vallen.

  Wat houdt de 'All-in House Service' in? Onder andere: 

  • - Het repareren van losgeraakte stiknaden
  • - Het verwijderen van vlekken in zowel leder als textiel
  • - Het vastzetten van losse veren
  • - Het inzetten van losgeraakte knopen
  • - Het verhelpen van kraakgeluiden


  Je vindt een volledig overzicht van de service in het All-in House Service overzicht

  Garantie showroommodellen
  Voor de showroommodellen geldt mogelijk een andere garantieregeling. Meestal wordt de standaard 3-jarige (afbouwende) CBW-garantie gehanteerd. Let op: op showroommodellen geven wij geen garantie op uiterlijkheden.
   

  JANSEN TOTAAL WONEN

  Jansen Totaal Wonen

  Jansen Totaal Wonen in Huissen is meer dan een begrip in de regio Arnhem en Nijmegen. Jansen Totaal Wonen staat al ruim 45 jaar voor expertise op het gebied van keukens, meubels, slapen en woonaccessoires. Met onze 15.000 m² oppervlakte woongenot slaag je ongetwijfeld!

Elegance relaxfauteuil

Voorraadstatus:Leverbaar op bestelling

Levertijd: ca. 8 weken

Materiaal: Leder

17% korting

   

Van: 2.099,-

Voor: 1.749,-
 • CBW-erkend
 • Laagste prijsgaranties
 • Betaalbaar design
 • Meubel inruil

Elegance relaxfauteuil

Wanneer je in een fauteuil ploft, moet je het gevoel hebben dat je er een hele dag in kunt blijven zitten. Het moet zowel comfortabel als mooi zijn. Omdat dit een kwestie van smaak is, kun jij je fauteuil zelf samenstellen! Klik op ‘vraag advies’ en ontdek de mogelijkheden!