Klanten beoordelen ons met een 9.0 15.000m² woonplezier Service zit in ons DNA
Sluiten

Eastborn

Jansen Totaal Wonen

eastborn sfeer urban 125Afbeelding voor Eastborn

Eastborn boxsprings en matrassen

Met Eastborn boxsprings, matrassen en toppers wordt je gegarandeerd uitgerust wakker. Deze zijn namelijk voorzien van een unieke pocketvering, gecombineerd met de meest geavanceerde materialen. Eastborn biedt hierdoor altijd een passende oplossing voor jouw slaapwensen. Ga voor ultiem slaapcomfort met Eastborn.

Afbeelding voor Eastborn boxsprings en matrassen

Laat je inspireren op slaapgebied met Jansen Totaal Wonen

Weet jij nog niet helemaal zeker welke boxspring van Eastborn bij jou past? Laat je inspireren door mooie beelden van Eastborn op de social media van Jansen Totaal Wonen. Via Instagram, Pinterest, Youtube en Facebook worden mooie beelden van boxsprings van Eastborn gedeeld. Zo kun jij er achter komen of je liever voor een moderne boxspring of liever een klassieke boxspring van Eastborn gaat. Uiteraard kan je ook langskomen bij de slaapafdeling van Jansen Totaal Wonen. Hier staan boxsprings van Eastborn mooi opgesteld. Woon jij in de buurt van Arnhem en Nijmegen en ben je op zoek naar een nieuwe boxspring? Kom langs bij Jansen Totaal Wonen in Huissen en laat je adviseren om jouw Eastborn boxspring aan te meten.

Voor iedere slaapwens een passende boxspring en matras

Uiteraard is er veel om te kiezen bij het samenstellen van een boxspring van Eastborn. Er zijn matrassen in verschillende hardheden, diverse afdeklagen en meerdere toppers mogelijk. Ook kun je kiezen voor verschillende maten. Zowel in de breedte als in de lengte kun je kiezen uit verschillende maatvoeringen om altijd tot de beste keuze te komen. Niemand wil immers met zijn benen uit bed liggen. De verschillende maten variëren tussen een boxspring voor kleine kamers met een maat van 160×200 tot een grote boxspring voor veel ruimte van 180×220. Een van onze slaapexperts helpt jou graag met het samenstellen van het beste slaapcomfort. Voor passend advies over de boxsprings van Eastborn kun je een afspraak maken met onze slaapexperts.

Bekijk de collectie bij Jansen Totaal Wonen

In de showroom van Jansen Totaal Wonen kun je diverse boxsprings en matrassen komen uittesten. Je kunt kiezen boxspring Fair, boxspring Moss, boxspring Bergen, boxspring Ruby en boxspring Slope van Eastborn bij de slaapafdeling komen bewonderen. Deze bedden hebben ieder hun eigen stijl. Er zijn meerdere hoofdborden, materialen én kleuren mogelijk. Zo kan jij altijd een unieke boxspring samenstellen.

Q-4000 Matras

De Q-serie matrassen van Eastborn bieden uitstekend ligcomfort door de afwisseling in de hoogte van de veringen. Hierdoor biedt deze serie de juiste ondersteuning voor jouw lichaam. Aanvullend is ieder matras uit deze serie is voorzien van 7-zone Advanced Pocket interieur met elektrothermisch nageharde veren.

Eastborn-Q4000-matras bij Jansen Totaal Wonen

Fair Boxspring

De Fair boxspring van Eastborn is een moderne boxspring. Met zijn houten pootjes zorgt hij voor ruimte en rust in de slaapkamer. Je kan deze boxspring geheel naar eigen wens samenstellen.

Afbeelding voor Fair Boxspring

Slope Boxspring

De Slope boxspring van Eastborn past binnen het rijtje klassieke boxsprings. Toch heeft deze boxspring een interessante twist door de metalen design pootjes. Kom deze boxspring bekijken in de showroom van Jansen Totaal Wonen.

slope-vooraanzicht

Bergen Boxspring

De Bergen boxspring van Eastborn past binnen het rijtje moderne boxsprings. Kom deze boxspring bekijken in de showroom van Jansen Totaal Wonen.

bergen-voorkant

Moss Boxspring

De Slope boxspring van Eastborn past binnen de eigentijdse boxsprings. Met een klassiek hoofdbord met details en zwarte metalen pootjes is deze boxspring een echte eyecatcher in de slaapkamer.

eastborn moss

Ruby Boxspring

Deze prachtige en moderne boxspring van Eastborn ziet er mooi uit en past met haar stijl in iedere slaapkamer. Doordat deze boxspring lekker hoog is kun je er gemakkelijk in en uitstappen. Voor een goede basis in de slaapkamer ga je voor boxspring Ruby.

boxspring bij Jansen Totaal Wonen

Meer weten over Eastborn? Kom langs

Wil je zeker zijn van een voor jou passend slaapadvies? Maak dan voor de zekerheid een afspraak met één van onze slaapexperts. Zij nemen de tijd om jou geheel vrijblijvend advies te geven.

Met een afspraak ben je altijd verzekerd van een kundig advies. Wij ontvangen jou met een heerlijke kopje koffie.

Onze slaapexperts staan voor je klaar
slaapexperts-bij-jansen
15.000m2 woonplezier
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Kwaliteit en service zit in ons DNA

Maak een afspraak

Wil je zeker zijn van een voor jou passend slaapadvies? Maak dan voor de zekerheid een afspraak met één van onze slaapexperts. Zij nemen de tijd om jou geheel vrijblijvend advies te geven.

Maak een afspraak
Alt tekst