Productinformatie

  Artikelnummer 10310494
  Merk Comfort Suite
  Winkel Jansen Totaal Wonen
  Producttype Pocketvering matrassen
  Materiaal -
  Stijl nvt

  Suite 301 matras firm

  De kern van de Suite 301 is opgebouwd uit metalen veren die stuk voor stuk in een zakje (pocket) verpakt zijn. Dit noemen we een pocket vering. Iedere afzonderlijke veer ondersteunt een specifiek deel van het lichaam, en volgt iedere beweging. Door veren met verschillende veerkracht te gebruiken per zone, ontstaan de 7 comfortzones, die jouw lichaam optimaal ondersteunen tijdens het slapen.

  De pocketvering van het Suite 301 matras is afgedekt met een Visco-elastisch schuim (ook wel traagschuim genoemd) afdeklaag van 3 centimeter op de pocket. Visco-schuim reageert op temperatuur. Bij lage temperaturen voelt het schuim stevig aan en bij verwarming door lichaamswarmte, wordt het zachter. Hierdoor reageert het schuim traag en heeft het tijd nodig om zich optimaal aan te kunnen passen. Een belangrijk voordeel van visco schuim is dat het druk verlagende eigenschappen heeft. Het schuim vormt zich optimaal naar het lichaam en neemt op die manier de druk op spieren en gewrichten weg. Dit matras is hierdoor dan ook ideaal voor mensen met rugklachten.

  Het matras is voorzien van een afritsbare ‘Adaptive® cool&dry finish’ hoes voor een fris en hygiënisch slaapcomfort. De hoes heeft een 3D-ventilatieborder rondom, waardoor lucht makkelijk door het matras kan stromen. Dit bevordert de ventilatie. De hoes is afneembaar en wasbaar.

  De hoogte van het matras komt in totaal op ongeveer 21 centimeter en is leverbaar in de diverse breedte maten namelijk 70/ 80/ 90/ 100/ 130 /140 / 160/ 180/ 200 cm en in de lengte maten 190/ 200/ 210 en 220 cm.Het Suite 301 matras is verkrijgbaar in 2 verschillende comforts; een firm (stevig) en een medium (zachter) comfort en zowel voor vlakke als elektrisch verstelbare matrasdragers is dit matras geschikt.

 • Afmetingen: 70x200
 • Hardheid: Firm
 • Bezorgen

  Het bezorgtarief van dit product (grote afmetingen) is afhankelijk van de formule waarvan het product is en de service die je wilt afnemen. Onze full service bezorgmethode (bezorgen, monteren, het plakken van vilt en het afvoeren van het afvalmateriaal) kost € 75,-. Bezorging tot de drempel kost € 49,-. Voor producten van Pronto Wonen, Profijt Meubel en Trendhopper zijn de bezorgkosten € 65,-, ongeacht de waarde van je bestelling. Voor meer informatie ga je naar het overzicht bezorgkosten.

  Hoe verloopt het bestelproces?

  • 1. Je bestelt en betaalt in onze webshop.
  • 2. De producten worden bij elkaar gezocht en/of besteld bij onze leveranciers.
  • 3. Zodra de bestelling compleet is, melden we het pakket aan bij de vervoerder.
  • 4. Op deze dag neemt de vervoerder contact met jou op om af te spreken wanneer het product geleverd kan worden. 

  Betalen

  Betalen kan op verschillende manieren. Kies jouw favoriete betaalmethode! 

  Jansen Totaal Wonen is een CWB-erkende woonwinkel. Dit biedt zekerheid door opgestelde regels op het gebied van (aan)betaling, annulering, levering en garantie.
  De CWB-garantie houdt o.a. in dat:

  • - je een extra goede garantie ontvangt van tenminste 2 jaar*
  • - je een nette aanbetalingsregeling mag verwachten*
  • - er altijd onpartijdige klachtafhandeling beschikbaar is


  * Kijk voor meer informatie in de uitgebreide CBW-voorwaarden


  Daarnaast is er een mogelijkheid tot uitbreiding voor 5 jaar extra service en garantie op zitmeubelen. Deze volledige All in House Service is te verkrijgen voor een kleine meerprijs.

  5 jaar extra
  Met de ‘All-in-House Service’ krijg je 5 jaar extra service en garantie op zitmeubelen. Zo heb je gegarandeerd 5 jaar plezier van de nieuwe aankoop. Het biedt service op gebieden die niet onder de geldende fabrieksgaranties vallen.

  Wat houdt de 'All-in House Service' in? Onder andere: 

  • - Het repareren van losgeraakte stiknaden
  • - Het verwijderen van vlekken in zowel leder als textiel
  • - Het vastzetten van losse veren
  • - Het inzetten van losgeraakte knopen
  • - Het verhelpen van kraakgeluiden


  Je vindt een volledig overzicht van de service in het All-in House Service overzicht

  Garantie showroommodellen
  Voor de showroommodellen geldt mogelijk een andere garantieregeling. Meestal wordt de standaard 3-jarige (afbouwende) CBW-garantie gehanteerd. Let op: op showroommodellen geven wij geen garantie op uiterlijkheden.
   

  JANSEN TOTAAL WONEN

  Jansen Totaal Wonen

  Jansen Totaal Wonen in Huissen is meer dan een begrip in de regio Arnhem en Nijmegen. Jansen Totaal Wonen staat al ruim 45 jaar voor expertise op het gebied van keukens, meubels, slapen en woonaccessoires. Met onze 15.000 m² oppervlakte woongenot slaag je ongetwijfeld!

Suite 301 matras firm

Voorraadstatus:Leverbaar op bestelling

   
Voor: 319,-
 • CBW-erkend
 • Laagste prijsgaranties
 • Betaalbaar design
 • 7 dagen geopend

Suite 301 matras firm

Wat is jouw droombed? Dit hangt af van verschillende aspecten. Fysieke kenmerken maar ook je slaaphouding zijn bepalend voor het soort matras. Is dit het beste te combineren met een boxspring of een ledikant? En wil je ook nog een topmatras? Klik op ‘vraag advies’ en ontdek de mogelijkheden!