Klanten beoordelen ons met een 9.0 15.000m² woonplezier Service zit in ons DNA
Sluiten

Wonen in stijl met BePureHome

Door Amber
22/08/2018
Wonen in stijl met BePureHome

Woon in stijl met de collectie van BePureHome. BePureHome staat voor stoer, puur en basic met een design. BePureHome heeft een grote collectie aan meubels, waaronder kasten, stoelen en tafels. Naast meubels heeft BePureHome ook trendy accessoires zoals lampen, kandelaren, plaids en nog veel meer stoere woonartikelen. Door de natuurlijke materialen en rauwe kleuren past BePureHome in ieder interieur, zelfs in een modern of landelijk interieur!

Design van BePureHome

Ruw randje

BePureHome staat bekend om haar ruwe randje, wat haar uniek maakt. Dankzij de neutrale en natuurlijke tinten kun je de items van BePureHome makkelijk combineren met andere meubels. Door je meubels mooi op elkaar af te stemmen creëer je één mooi geheel. BePureHome geeft jouw interieur nét dat beetje extra, zodat jouw huis een écht thuis wordt!

Wonen met een ruw randje BePureHome bij Jansen Totaal Wonen

Industrieel Design

De meubels en accessoires van BePureHome passen zowel in je woonkamer als slaapkamer. Wil jij jouw interieur ook een unieke look geven? Dan zijn de artikelen van BePureHome zeker een aanrader. Om je op weg te helpen, hebben we een aantal producten uit de nieuwe collectie voor je op een rij gezet!

Wonen in industrieel design BePureHome bij Jansen Totaal Wonen

De meubels en accessoires van BePureHome passen zowel in je woonkamer als slaapkamer. Wil jij jouw interieur ook een unieke look geven? Dan zijn de artikelen van BePureHome zeker een aanrader.