Klanten beoordelen ons met een 9.0 15.000m² woonplezier Service zit in ons DNA
Sluiten

Wij hebben een vernieuwde Trendhopper afdeling!

Door Sophie
28/06/2021
Vernieuwde afdeling Trendhopper

Na een aantal weken verbouwen is onze vernieuwde Trendhopper afdeling eindelijk helemaal klaar om bezocht te worden. Er is in de afgelopen weken heel hard gewerkt en geklust om de Trendhopper afdeling in een nieuw jasje te steken.  

What’s new?

Er is dus een aantal weken druk verbouwd om de Trendhopper afdeling flink te vernieuwen. Nu vraag je je misschien af wat er precies anders is. In deze blog leggen we precies uit wat er anders is!

Stijlstudio’s!

Misschien wel de meest toffe verandering: we hebben nu maar liefst elf gave stijlstudio’s in de winkel. Deze studio’s hebben allen een hele verschillende en inspirerende stijl. Dus mocht je zin hebben om inspiratie op te doen dan zijn onze Trendhopper Stijlstudio’s een ideale inspiratiebron. Van Retro Roze tot een Urban Jungle, iedere stijl is terug te vinden op de vernieuwde Trendhopper afdeling. Hou onze blogs op de inspiratiepagina in de gaten voor nóg meer stijlstudio inspiratie!

Kleinschaliger

Omdat wij een nieuwe afdeling hebben gecreëerd voor bankenmerk JaxxChoice, is de nieuwe Trendhopper afdeling qua vierkante meters kleiner geworden. Het aanbod is er niet op achteruit gegaan, maar er is heel efficiënt omgegaan met de ruimte. Hierdoor kan je alsnog een ruim assortiment aan Trendhopper meubels en accessoires bewonderen. Daarnaast staat alles net iets overzichtelijker bij elkaar waardoor het iets minder rommelig oogt en jij optimaal kunt woonshoppen.

Wandelroute

Waar je voorheen nog  de hele afdeling door kon lopen, is er op de vernieuwde Trendhopper afdeling nu een duidelijke looproute gecreëerd zodat jij niets mist van onze prachtige collectie. Deze route loopt door de gehele afdeling én langs alle nieuwe stijlstudio’s. Zo mis jij niets en wordt jouw woonshopervaring nog optimaler!

BePureHome & JaxxChoice

Voor de verbouwing stonden de meubels en accessoires van merken BePureHome en JaxxChoice verspreid over de afdeling van Trendhopper. Nu staan de producten van BePureHome netjes bij elkaar op de vernieuwde Trendhopper afdeling & JaxxChoice heeft zelfs een hele eigen store gekregen in de winkel!

Zien we jou snel terug in onze showroom? Bekijk alvast onze Trendhopper collectie online