Klanten beoordelen ons met een 9.0 15.000m² woonplezier Service zit in ons DNA
Sluiten

Voorjaars make-over door onze stylisten!

Door Amber
08/04/2020
Voorjaars make-over bij Jansen Totaal Wonen

Maak jouw interieur lente proof met de nieuwe en trendy items van Trendhopper bij deze voorjaars make-over! Styliste Paulien van Trendhopper laat jou zien dat je helemaal klaar bent voor de lente met deze itemsNiet alleen worden er lichte tinten gebruikt, maar ook donkere tinten. Misschien lijkt het gek om donkere tinten te gebruiken in het voorjaar, maar het is helemaal van nu! Styliste Paulien maakt het af door geel tinten te gebruiken.

Een frisse voorjaars make-over

De kleur geel is naast rood en blauw een van de primaire kleuren. Geel zorgt voor energie in je interieur en staat voor vrolijkheid, levenslust en vrijheid. Dit is wellicht precies wat je deze periode nodig hebt!

Wil jij jouw interieur ook lente proof maken? Al deze accessoires zijn te vinden in de webshop van Jansen Totaal Wonen én direct leverbaar! Voor 16.00 uur besteld, de volgende werkdag in huis. Wil je graag langskomen? Dat is uiteraard mogelijk. Naast de algemene openingstijden is het ook mogelijk om privé te komen shoppen in onze showroom. Uiteraard wordt er volledig rekening gehouden met de voorschriften van het RIVM om het shoppen zo veilig mogelijk te houden.

Wist je trouwens dat we ook Interieur- en keukenadvies online doen? Maak hier direct een afspraak !

Wil jij ook een prachtige voorjaars make-over? Kom dan langs in de showroom of bekijk alles online. Onze producten zijn ook eenvoudig online te bestellen!

Voorjaars make-over bij Jansen Totaal Wonen