Klanten beoordelen ons met een 9.0 15.000m² woonplezier Service zit in ons DNA
Sluiten

Vloerkleden in allerlei soorten en maten

Door Michelle
04/02/2021
dream vloerkleed van Zuiver

Een matchend vloerkleed in je interieur kan heel veel goedmaken. Het brengt elementen in je interieur samen en zorgt ervoor dat de ruimte een stuk gezelliger aanvoelt. Toch is het soms lastig in te beelden hoe een vloerkleed daadwerkelijk in je interieur staat. Zo zou je rekening moeten houden met welke kleur en materiaal het best in je interieur past.

We helpen je daarom met deze stylingkamers om een goede keuze te maken. Laat je vooral inspireren! Zie jij een van deze vloerkleden al in huis liggen?

dream vloerkleed van Zuiver

Dream vloerkleed

Puur en eigentijds design van Zuiver

Het Dream vloerkleed van Zuiver is bijzonder door zijn overlappende, abstracte patronen. Dit maakt het Dream vloerkleed een op zichzelf staand kunstwerk. ‘De dreamy 80s look’ maken het helemaal af.

Vloerkleden bij Jansen Totaal Wonen

Trijntje vloerkleed

Het klassieke Perzische tapijt in een modern jasje’

Trijntje is geïnspireerd op het klassieke Perzische tapijt, maar dan in een modern jasje. Deze magische mix van modern en oosters maken dit vloerkleed geschikt voor een modern interieur waar je alle kanten mee op kan!

hilton vloerkleed van Zuiver

Hilton vloerkleed

‘Grafisch design met een moderne touch’

Wat dit vloerkleed zo aantrekkelijk maakt? Dat zijn de overlappende vakken met grafische print. Hilton valt zeker niet weg in je woonkamer door zijn felle roze tinten. Ga eens voor een rond vloerkleed, dit is helemaal  van nu. Het geeft een moderne touch aan je interieur en dat is natuurlijk wat je wil.

Vloerkleden bij Jansen Totaal Wonen

Pure vloerkleed

‘Contrast door lichte- en donkere elementen’

De afwisseling van donkere en lichtere elementen in het Pure vloerkleed geven een mooi contrast. De gemêleerde wollen draden zorgen voor een levend uiterlijk. Door zijn eenvoud past dit vloerkleed in bijna ieder interieur.

Geïnspireerd geraakt door deze stylingkamers? Shop dan al bovenstaande producten in onze webshop. Onze experts helpen je graag met het creëren van deze look.