15.000m² woonplezier Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Vier de lente trends 2020!

Door Amber
25/03/2020
Vier de lente bij Jansen Totaal Wonen

Lente trends 2020 om naar uit te kijken!

De lente komt er weer aan, en dat betekent: tijd voor verandering. Wil jij ook het roer omgooien met je interieur? Ondanks alle omstandigheden kun je met deze trends toch de lente in je huis halen! We hebben de lente trends 2020 voor je op een rijtje gezet. Laat je inspireren!

Voor uitgebreide inspiratie, lees ook ons blog over Interieurtrends 2020!

Lente trends voor jouw interieur!

Kleur, kleur, kleur!

Patronen overal

Gemixte patronen kunnen weer! Fijn om te weten: er zijn geen regels aan verbonden. Mix en match er op los. Van deze patronen worden wij in ieder geval vrolijk van, laat de lente maar komen.

tapijten in vormen en kleuren bij Jansen Totaal Wonen

Natuurlijk wel

Natuurproducten zijn in trek en dat is te zien! Denk bijvoorbeeld aan kamerplanten, natuurelementen als glas, marmer, steen of hout. Veel mensen hebben de behoefte natuuraccenten in hun huis terug laten komen, mede doordat het rust uitstraalt. Combineer ook eens fluffy, aaibare materialen met koude, aardse materialen. Zo creëer je een speels contrast.

Mooie bloemen zijn natuurlijk dé musthaves in huis om een lekker lentegevoel te creëren. Maar zo’n mooie bos bloemen verdient natuurlijk ook een mooie vaas of pot!

Geïnspireerd geraakt door onze blog? Kom langs in onze winkel om alle lentetrends 2020 met je eigen ogen te bekijken, of shop online!