Klanten beoordelen ons met een 9.0 15.000m² woonplezier Service zit in ons DNA
Sluiten

Bekijk onze vernieuwde afdeling: House of Dutchz!

Door Michelle
02/10/2020
House of Dutchz bij Jansen Totaal Wonen

Misschien was je er al van op de hoogte maar wij zijn de afgelopen tijd flink aan het verbouwen geweest! Zo hebben we een vernieuwde, op zichzelf staande afdeling erbij: House of Dutchz! Wil jij weten wat er allemaal is veranderd? Bekijk de video!

Ambacht en vakmanschap

Dit Nederlandse, ambachtelijke woonlabel kenmerkt zich door haar vakmanschap en duurzaamheid. Verder stellen ze kwaliteit, design en comfort voorop! Deze kwaliteit is zeker terug te zien in de meubels van House of Dutchz; de mooie vormen, subtiele details en kwalitatief hoogwaardige afwerking laten zien dat het door ware vakmensen is gemaakt.

Bekijk onze vernieuwde afdeling van House of Dutchz! in onze showroom, of bekijk alvast de collectie online:

Ook trots op jouw interieur en wil je deze graag delen met anderen? Dat kan! Wij komen graag bij jou langs om een kijkje te nemen. Stuur een e-mail naar webshop@jansentotaalwonen.nl en verschijn bij binnenkijken bij!

Hulp nodig bij jouw interieur?

Onze opgeleide interieuradviseurs helpen je graag met het samenstellen van jouw interieur. Tijdens een persoonlijk adviesgesprek gaan onze stylisten samen met jou op zoek naar een passende stijl.

Maak een afspraak
Alt tekst