Klanten beoordelen ons met een 9.0 15.000m² woonplezier Service zit in ons DNA
Sluiten

Velvet trend 2021

Door Amber
19/08/2020
Velvet 2021 bij Jansen Totaal Wonen

Goed nieuws voor de velvet lovers onder ons; deze harige stof mag ook weer in 2021! Maar weet je hoe je velvet het best kunt onderhouden? In dit blog vertellen we je over de trends van 2021 en hoe je de stof velvet het best kunt onderhouden! Veel leesplezier..

Zo onderhoud je velvet het best!

Velvet is altijd een goede keuze

Het is je vast niet ontgaan dat velvet hot and happening is in 2020. Niet alleen dit jaar; gelukkig nemen we deze trend mee naar 2021! Deze rechtopstaande vezel geeft namelijk een chique uitstraling en zorgt voor een luxe sfeer in je huis.

De voorspelling is dat velvet veelzijdig gebruikt gaat worden als interieurdecoratie in 2021. Denk hierbij aan velvet banken, stoelen maar ook accessoires. Is een velvet bank too much voor jou? Ga eens voor een velvet kussen of velvet accessoires. Een goede optie om je huis een elegant en trendy uitstraling te geven.

Laat je inspireren!

Velvet bed van Velda bij Jansen Totaal Wonen

Maximalisme

Velvet op zich is al een trend, maar komt helemaal tot z’n recht in de volgende trend: Maximalisme.

Minimalisme is al jaren populair. Het geeft vooral rust en eenheid in je interieur. Toch schrappen we deze trend in 2021! Het mag allemaal wel iets gedurfder en over de top. Door verschillende stijlen te mixen en matchen creëer je meer mogelijkheden. Je interieur oogt veel spannender door gebruik te maken van sprekende accessoires en meubels.

En, je raad het al: een velvet bank is hier uitermate geschikt voor!

Bank Rikki van JaxxChoice bij Jansen Totaal Wonen

En dan nu het onderhoud

Heel interessant al die velvet trends, maar onderhoud hiervan is zeker zo belangrijk. Om jouw velvet bank zo mooi mogelijk te houden beschikken we over een aantal onderhoudsmiddelen. Borstel jouw velvet meubel met een fluweelborstel en je meubel lijkt weer als nieuw.

Heb je gekruimeld op je mooie velvet bank, velvet dekbedovertrek of een ander velvet meubelstuk? Zuig deze gewoonweg op met je stofzuiger. Gebruik hierbij wel het kleine kopje van je stofzuiger om beschadiging van je velvet haartjes te voorkomen.

Heb je een vlek? Dep deze dan zo snel mogelijk op met een vocht absorberende doek. Gebruik vervolgens wat water om de vlek te verwijderen. Dep het water op met een schone doek en weg is je vlek!

All in House service

Een andere optie is de All IN.HOUSE service. Dit is een professionele service waarbij je 5 jaar garantie hebt op jouw velvet meubel. Wil je meer informatie ontvangen over deze service? Neem dan contact met ons op:

onderhoud van een velvet bank bij Jansen Totaal Wonen

Geïnspireerd geraakt door onze blog? Kom langs in onze winkel om alle interieurtrends met je eigen ogen te bekijken.