Klanten beoordelen ons met een 9.0 15.000m² woonplezier Service zit in ons DNA
Sluiten

De trendkleur van 2019!

Door Amber
08/03/2019
Trendkleur van Histor Quiet Clearing

Histor heeft een nieuwe trendkleur voor 2019 uitgebracht. Deze kleur past bij de huidige tijdsgeest en is perfect voor jouw interieur. Ben jij toe aan een update in je interieur? Misschien is een nieuw kleurtje voor op je muur wel de oplossing! Geen zin om te schilderen? Dan kan je natuurlijk altijd nog meubels of accessoires in deze trendy kleur aanschaffen om jouw interieur weer helemaal up to date te maken! Benieuwd welke kleur het is? Lees dan snel verder.

De trendkleur van 2019 is Quiet Clearing. Deze diepgroene kleur is levendig en brengt sfeer in het interieur maar zorgt tegelijkertijd ook voor een aards en kalmerend effect. Deze kracht en harmonie zorgt voor een goede balans in het interieur. Quiet Clearing is gecombineerd met verschillende kleurenpallets. Zo is er voor iedere stijl een passende combinatie gevonden.

Quiet Clearing is de trendkleur van 2019!

With it

Houd jij wel van een energieke en speelse sfeer in huis? Dan is het kleurenpalet van With It zeker iets voor jou! De opvallende kleuren in combinatie met Quiet Clearing zorgt voor een flinke boost in het interieur. Het is een zeer uitgesproken kleurenpalet met onder andere tinten als Fuschia Flush en Sprite Twist. Om het niet te gek te maken zijn er ook basis kleuren toegevoegd zodat je altijd een mooie combinatie kan maken.

Trendkleur van Histor Quiet Clearing

With Class

Heb jij graag een elegante uitstraling in jouw interieur? Dan is kleurenpalet With Class zeker iets voor jou! Dit kleurenpalet bestaat uit warme kleuren die wel opvallend zijn maar tegelijkertijd ook een intiem gevoel creëren. Zo is Quiet Clearing gecombineerd met Cinnamon Diamonds en Sea Captain. Met deze kleuren zorg jij voor een tijdloos interieur.

Trendkleur van Histor Quiet Clearing

Without

Het kleurenpalet van Without past helemaal bij de term ‘less is more’. Deze zachte kleuren brengen de Quiet Clearing heel goed naar voren. Als je op zoek bent naar een interieurstijl die warmte en rust uitstraalt is het kleurenpalet Without zeker iets voor jou. Saai? Zeker niet. Naast Quiet Clearing is er ook Black Leopard aan het kleurenpalet toegevoegd om genoeg variatie te houden.

Trendkleur van Histor Quiet Clearing

With Spirit

Is het kleurenpalet With It net iets te heftig voor je maar ben je wel op zoek naar een beetje uitdaging? Dan is het kleurenpalet With Spirit zeker een kijkje waard. Dit kleurenpalet bestaat uit opvallende kleuren in een warme en pastelkleurige uitvoering. Met onder andere Rose Heart en Wild Wisteria springt Quiet Clearing er extra goed uit. De paarse en roze tinten zorgen samen met de Quiet Clearing voor een creatieve en spirituele vibe.

Trendkleur van Histor Quiet Clearing

Ben je fan van een van deze kleurenpaletten maar heb je geen zin om jouw muur te schilderen? Wij hebben natuurlijk ook accessoires en meubels in deze trendy kleuren. Zo kan jij jouw interieur updaten zonder een kwast te hoeven aanraken!