Klanten beoordelen ons met een 9.0 15.000m² woonplezier Service zit in ons DNA
Sluiten

Thuiswerken. Hoe doe je dat het best?

Door Amber
22/04/2020
Thuiswerken doe je zo! bij Jansen Totaal Wonen

Thuiswerken in deze tijd heeft zeker zijn voordelen. Zo hoef je niet meer te reizen naar werk en kun je zelf bepalen hoe je je dag indeelt (tot op zekere hoogte). Maar waar moet je nu op letten wanneer je thuiswerkt? Wij hebben een aantal tips voor je!

Tips voor thuiswerken

Bureau

Nu we allemaal thuis werken, zit er letterlijk vaak niks anders op dan achter de keukentafel te schuiven met je laptop. Dit is niet altijd de beste keuze voor je werkhouding, maar ook niet voor het scheiden van privé en werk. Voor je het weet zie je je geliefde keuken als werkplek aan en is het moeilijker om privé en werk te scheiden.

Daarom is het een goed idee om een vaste werkplek te creëren. Het meest ideale is natuurlijk een mooi bureau! Deze handige (hang)bureaus zijn ideaal en passen in bijna ieder interieur.

bureaus voor thuiswerken doe je zo bij Jansen Totaal Wonen

Zithouding

Bij een werkplek hoort natuurlijk ook een goede zitstoel. Een keukenstoel is prima om enige tijd op te zitten, maar thuiswerken achter de eettafel kan niet altijd even goed zijn voor je rug en je zithouding. Daarom is het belangrijk om een goede werkstoel te hebben waar je uren op vooruit kan. Gelukkig weten wij daar wel raad mee. Wat dacht je van deze modellen die we voor je uitgezocht hebben?

zithouding bij thuiswerken doe je zo bij Jansen Totaal Wonen

Opbergen maar!

opbergen-maar bij thuiswerken doe je zo bij Jansen Totaal Wonen

Mandjes, ophangsystemen, schoenenrekken, wandrekken, schalen of trolleys: we hebben het allemaal in huis om je huis zo georganiseerd mogelijk te houden. Voor alle rommelkonten onder ons: een georganiseerd huis zorgt toch echt voor meer rust, of je nou wil of niet 

Kleur voor positiviteit

De juiste verlichting bij thuiswerken doe je zo bij Jansen totaal wonen

Kleur in je interieur heeft invloed op je productiviteit. Zo zorgt de kleur geel voor motivatie en werkt oranje stimulerend en zorgt voor energie! Dus haal fleurige accessoires in huis om met een kleine moeite toch lekker veel kleur in huis te halen!

De juiste verlichting

de juiste verlichting bij thuiswerken doe je zo bij Jansen Totaal Wonen

Het oog wil ook wat; verlichting is namelijk belangrijk tijdens het werken. We hoeven je niet te vertellen dat daglicht goed voor je is, maar snappen dat dit vaak geen optie is. Daarom is een goede lamp essentieel. Zo kun je gaan voor hanglampenbureaulampenvloerlampen etc.

Geïnspireerd geraakt door onze blog? Kom langs in onze winkel om alle lente trends met je eigen ogen te bekijken, of shop online!

Al deze accessoires zijn te vinden in de webshop van Jansen Totaal Wonen én direct leverbaar! Voor 16.00 uur besteld, de volgende werkdag in huis. Wil je graag langskomen? Dat is uiteraard mogelijk. Naast de algemene openingstijden is het ook mogelijk om privé te komen shoppen in onze showroom. Uiteraard wordt er volledig rekening gehouden met de voorschriften van het RIVM om het shoppen zo veilig mogelijk te houden.

Wist je trouwens dat we ook Interieur- en keukenadvies online doen? Maak hier direct een afspraak !