Klanten beoordelen ons met een 9.0 15.000m² woonplezier Service zit in ons DNA
Sluiten

Zo style je jouw slaapkamer voor een betere nachtrust

Door Michelle
29/01/2021
Wonderland bij Jansen Totaal Wonen

Zeker in deze tijd nu het nog vroeg donker is buiten verlangen we meer naar een warme, comfortabele slaapkamer. Ook heb we samen meer behoefte aan goede nachtrust. Maar hoe creëer je voor jezelf nou de beste slaapomgeving?

Wij hebben een aantal styling- en slaapadvies tips voor je op een rijtje gezet! Lees snel verder..

Dekbedden om van weg te dromen

Wist je dat er verschillende soorten dekbedden zijn? Zo bieden we dekbedden met kamelenhaar (!), bamboe, tencel, dons, wol, katoen en synthetische materialen. Je dekbed kan namelijk veel invloed hebben op hoe jij de nacht doorbrengt.

Dekbedden bij Jansen Totaal Wonen

Meer weten welk dekbed het best bij jou past? Neem contact met ons op.

Tijd voor een nieuw matras

Momenteel is rust en zorgen voor jezelf extra belangrijk. Geen verrassing dat een goed matras bij kan dragen aan ontspanning en aan een goede nachtrust. Hoe je slaapt heeft namelijk veel invloed op je welzijn.

slaapadvies bij Jansen Totaal Wonen

Wat hierbij vaak over het hoofd gezien wordt: de duur van je matras. Wist je dat een matras eigenlijk maar 10 jaar meegaat? Want slijtage, gewichtsverandering, vocht, huisstofmijt,  last van de onderrug of onrustig slapen kunnen tekenen zijn. Tijd voor vervanging van je slaapcomfort.

Mooi uitzicht vanuit je bed: slapen in stijl

Naast dat je slaapkamer vooral comfortabel en rustgevend moet zijn, wil het oog natuurlijk ook wat. Bij het inrichten van je slaapkamer kun je rekening houden met kleurgebruik. Warme, aardse kleuren zorgen namelijk voor een knus gevoel.

Wonderland bij Jansen Totaal Wonen

Naast kleurgebruik kunnen comfortabele materialen ook bijdragen aan een betere nachtrust. Bekijk hieronder hoe jij zelf een warme, comfortabele slaapkamer kunt creëren!

Shop de look:

Maak een afspraak

Wil je zeker zijn van een voor jou passend slaapadvies? Maak dan voor de zekerheid een afspraak met één van onze slaapexperts. Zij nemen de tijd om jou geheel vrijblijvend advies te geven.

Maak een afspraak
Alt tekst