Klanten beoordelen ons met een 9.0 15.000m² woonplezier Service zit in ons DNA
Sluiten

Stoer slapen met Steel & Stockings

Door Amber
17/08/2018
Steel & Stockings bij Jansen Totaal Wonen

Vaak is de woonkamer het gedeelte waar de meeste aandacht aan wordt besteed op het gebied van uiterlijk vertoon. In de slaapkamer wordt er juist meer naar de kwaliteit gekeken. De slaapkamer is natuurlijk niet de plek die je direct aan je gasten laat zien. In de afgelopen jaren is styling in de slaapkamer ook belangrijk geworden. Niet alleen op het gebied van accessoires, ook het bed zelf! Een goed voorbeeld van deze ontwikkeling zijn de boxsprings en ledikanten van Steel & Stockings. Door robuuste materialen te gebruiken en te combineren creëren zij een industriële en stoere look in de slaapkamer.

Stoer slapen met Steel & Stockings

Steel & Stockings is een puur, harmonieus en karaktervol concept opgezet door twee buurvrouwen met eigenwijze maar creatieve ideeën. Deze ideeën hebben geleid tot industriële slaapprogramma’s met een geheel eigen twist. Het gebruik van robuuste materialen zoals hout, staal en beton maken dat de bedden een stoer uiterlijk hebben. Naast de bedden zijn ook de nachtkastjes en andere accessoires in deze stijl ontworpen. Wat vind jij van deze look voor in de slaapkamer?

Steel en Stockings bedden bij Jansen Totaal Wonen

Maak kennis met het Saturnus en het Rolde ledikant

Het Saturnus ledikant past perfect in een industriële stijl door het onbehandelde robuuste eikenhout in combinatie met het metaal. Daarnaast is het hoofdbord zeer eigentijds door de lederen kussens die er aan bevestigd zijn. Het Saturnus ledikant is verkrijgbaar in diverse kleuren en is ook in meerdere maten beschikbaar. Het Rolde ledikant van Steel and Stockings ziet er stoer door het beton dat gebruikt is. Zeker in combinatie met de houten elementen. De Rolde ledikant is een verschillende kleuren eikenhout te verkrijgen en in diverse maten leverbaar.

Bedden van Steel&Stockings