Klanten beoordelen ons met een 9.0 15.000m² woonplezier Service zit in ons DNA
Sluiten

Trendhopper: Stijlstudio Minty Fresh

Door Michelle
24/07/2021
Stijlstudio inspiratie: Minty Fresh

Onlangs hebben we onze showroom vernieuwd bij Trendhopper. Zo ook onze stijlstudio’s. Deze zijn opnieuw gestyled door onze interieurstylisten en voorzien van de nieuwste woontrends, meubels, materialen en kleuren van 2021/2022. Daarom deze week uitgelicht: onze stijlstudio Minty Fresh!

Pastel Graphic

Deze stijlstudio kenmerkt zich door het rijk gebruik aan pasteltinten in combinatie met een opvallend, geometrisch behang. Door het behang midden in de ruimte aan te brengen breekt het mooi de ruimte! Zo kun je spelen met vlaktes en dieptes en oogt je interieur gelijk een stukje spannender.

Voor de basis van deze stijlstudio is bewust gekozen voor rustige tinten zoals lichtgrijs in combinatie met pastel. Zo komt het aanwezige behang nog meer naar voren.

Ruimtelijk groots

De grote U-bank is hét centrale middelpunt in deze stijlstudio; op deze grijze hoekbank kun je urenlang met het gezin ontspannen, tv-kijken en nog veel meer! Verder is er gekozen voor een rustige leeshoek. De Riza draaifauteuil met grovere stof komt hier helemaal tot zijn recht. Door de combinatie van verschillende structuren en materialen geeft het een mooi contrast.

Tip: door de grijze hoekbank los van de muur te zetten, creëer je juist een ruimtelijker gevoel in huis.

Opbergen maar

Door de grote kastenwand oogt de ruimte groots. Uiteraard zorgt het ook voor extra veel opbergruimte en het tentoonstellen van jouw pronkstukken: denk hierbij bijvoorbeeld aan servies, boeken of accessoires. Een gevulde woonkamer oogt namelijk vaak kleiner. Door te gaan voor grotere meubels oogt het een stuk minder rommelig.

Tip: geef je meubels de ruimte: zo maakt ieder meubel een opzichzelfstaande, grootse indruk.

Accessoires

Er is bewust gekozen om de pasteltinten d.m.v. accessoires terug te laten komen. Zo creëer je makkelijk eenheid in je interieur.

Meer inspiratie nodig?

Benieuwd naar meer van deze toffe Stijlstudio’s? Kom langs in de Trendhopper showroom in Huissen, hou onze inspiratiepagina in de gaten & volg ons op Pinterest en Instagram voor nóg meer wooninspiratie!

Hoe tof is dit behang van Eijffinger dat gebruikt is in deze stijlstudio? Wil jij dit thuis? Klik dan hier.