Slapen als een kampioen

  We slapen gemiddeld een derde van ons leven. Dan is comfort natuurlijk heel belangrijk. Zeker als je de dag actief wil beginnen! Om je nachtrust optimaal te benutten, heb je wel een bed nodig dat bij jouw slaaphouding past. Met de bedden en matrassen van M line slaap jij als een kampioen!

  Dat M line prestaties verbeterd, is te zien aan onze Nederlandse sporters! Met de winst behaald op de Olympische Spelen is dat niet meer te ontkennen. Veel topsporters die slapen op een bed van M line zijn ervan overtuigd dat M line bijdraagt aan een betere prestatie. Want een goede nachtrust zorgt ook voor beter herstel van lichaam en geest!

  Boxsprings

  De boxspring is één van de meest verkochte bedden uit ons assortiment. Een boxspring staat vooral bekend om het comfort in combinatie met de stijlvolle uitstraling. M line heeft drie verschillende soorten boxsprings die alle drie een verschillende mate van comfort bieden! Zo kun je kiezen uit de M line Intense, Ultimate of Superior.

  M line Intense

  M line Intense

  De M line Intense heeft een klassieke uitstraling, maar van binnen is hij hypermodern. De boxspring is uitgerust met de hybride combinatie van pocketveren en visco-elastisch schuim. Dit zorgt ervoor dat de bedbodem optimaal samenwerkt met het matras. Hierdoor neemt je lichaam een optimale slaaphouding aan en geniet je van een welverdiende nachtrust.

  M line Superior

  De M line Superior bewijst dat een slank design volledig comfort kan bieden. Daarnaast zorgt deze boxspring voor een superieure ondersteuning. De Superior is namelijk naast geprofileerd visco-elastisch schuim ook nog voorzien van geprofileerd visco-elastisch schuim. Hierdoor beweegt de boxspring uitstekend mee met de schouderzone.

  M line Superior
  M-line-Ultimate

  M line Ultimate

  Anders dan de M line Intense staat de M line Ultimate niet op vier poten, maar op een frame dat rondom de hele box loopt. Ook binnenin zit het net even anders. Bij de Ultimate is de hybride combinatie van pocketveren en visco-elastisch schuim namelijk opgedeeld in zones met ergonomische schouderzone. Dit zorgt ervoor dat het matras en de bodem zich vormen naar je lichaam.

  Matrassen

  De matrassen van M line hebben een unieke samenstelling met uitstekende ondersteuning en ventilatie. Dit komt door het visco-elastisch schuim met infused Slow Motion Gel. M line heeft voor iedere slaaphouding een perfect ondersteunend matras. Bovendien kunnen alle matrassen gecombineerd worden met iedere bedbodem en boxspring. Wil jij weten welk matras bij jouw slaapwensen past? Vul dan de matrassenwijzer van M line inWil jij jouw matras in dezelfde stof als het onderstel van het bed? Dan kun je de matrassen laten stofferen!

  M line Slow Motion 3 Jansen Totaal Wonen

  M line Slowmotion 3

  Een M line matras bestaat uit verschillende lagen en iedere laag heeft unieke eigenschappen. De combinatie van deze lagen creëert een uitstekende ondersteuning en een goede drukverdeling. De M line Slow Motion 3 heeft als basis een opencellig stevig HR-schuim en de unieke Clima Support laag zorgt voor een optimale ventilatie.

  M line Matras Slowmotion 4 Jansen Totaal Wonen

  M line Slowmotion 4

  De M line Slow Motion 4 heeft als basis een opencellig stevig HR-schuim en de unieke Clima Support laag zorgt voor een goede ventilatie. De insnijdingen in de toplaag zijn per zone verschillend, waardoor de druk goed verdeeld wordt over uw gehele lichaam. Met dit matras begin je weer helemaal fit aan een nieuwe dag!

  M line matras Slowmotion 5 Jansen Totaal Wonen

  M line Slowmotion 5

  Dit hybride matras is opgebouwd uit een basislaag van pocketveren met daarop een laag HR-schuim. Deze combinatie verhoogt het comfort en zorgt ervoor dat je gemakkelijk draait in bed. De bovenste laag bestaat uit een innovatief visco-elastisch schuim dat zich helemaal vormt naar de contouren van je lichaam.

  Kussens

  Voor een fijne nachtrust is een goed kussen net zo belangrijk als een goed matras. Zo is het van belang dat een kussen de juiste steun en comfort biedt voor je nek en rug. M line heeft veel verschillende soorten en maten kussens die aansluiten op jouw behoefte!

  M line Fit Pillow

  M line Fit Pillow

  De M line Fit Pillow zorgt voor een ontspannen slaap voor actieve mensen. Doordat je hoofd goed in lijn blijft met je favoriete lighouding, wordt je iedere dag fit wakker! Daarnaast biedt het kussen de perfectie afvoer voor transpiratievocht.

  Wave Pillow

  M line Wave Pillow

  De M line Wave Pillow is een ergonomisch gevormd neksteun-kussen. Deze is voorzien van verticale ventilatiegaten en van een op 60 graden wasbare tijk met HCC technologie. Het kussen is verkrijgbaar in twee hoogtes.

  Athletic Pillow

  M line Athletic Pillow

  Het M line Athletic Pillow zorgt ervoor dat je wervelkolom zich 's nachts weer strekt. Hierdoor kunnen je spieren optimaal ontspannen en circuleert je bloed. Het Athletic Pillow heeft een hoge en lage slaapzijde. Daarmee is het kussen voor iedereen geschikt.

  Energy Pillow

  M line Energy Pillow

  In de M line Energy Pillow kussens zitten visco-elastische vlokken, gecombineerd met comforel. Deze combinatie zorgt ervoor dat het kussen optimaal blijft ventileren. De combinatie is gekozen zodat de vlokken niet aan elkaar gaan plakken. Het Energy kussen biedt uitkomst voor mensen die geen voorgevormd kussen willen.

  Ook slapen als een kampioen? Dan is een juist matras heel belangrijk! Benieuwd welk matras van M line bij jou past? Vul dan de matrassenwijzer in!

  Heb je het juiste matras van M line al gevonden? Krijg dan bij je aankoop het 2e matras en kussen voor de halve prijs. Of ontvang jij liever een winterpakket? Bij aanschaf van een 2-persoons bedbodem of boxspring met twee M line matrassen ontvang jij twee Energy Pillows en een Tender Touch dekbed cadeau!