15.000m² woonplezier Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Onze slaapexperts helpen je verder!

Door Amber
22/07/2020
slaapexperts weten raad bij Jansen Totaal Wonen

Dat slapen belangrijk voor je gezondheid is, dat weten we inmiddels wel, zo ook onze slaapexperts. Na een goede nachtrust start je de dag eenmaal beter. Verder is bewezen dat je productiever bent na een nachtje goed slapen. Maar als het aankomt op nachtrust heeft ieder persoon zijn eigen slaapgewoontes en behoeften.

Hoe zorg je nou dat je het juiste bed samenstelt die voldoet aan jouw slaapwensen? Lees snel verder!

Slaaplekker!

Een goede nachtrust start met een goed matras. Als je alleen al kijkt naar matrassen zijn er oneindig veel mogelijkheden. Begrijpelijk dat het een hele opgave is om een geschikt matras uit te zoeken!

Daarom is het fijn om dit aan de experts over te laten. Bij Jansen Totaal Wonen hebben we goede slaapadviseurs die hier wel raad mee weten! Maar hoe ziet zo’n slaapadvies er uit? Dat leggen we in dit blog uit!

slaapexperts weten raad bij Jansen Totaal Wonen

Luisteren is het halve werk

Uiteraard wordt je hartelijk ontvangen door onze slaapexperts en wordt er de tijd genomen om jouw wensen te bespreken. Eerst wordt er gekeken naar wat je momenteel thuis hebt staan. Vanuit daar wordt geluisterd wat je wensen zijn. Uiteraard wordt er rekening gehouden of je allergieën hebt of eventuele klachten die het slapen kunnen beïnvloeden.

slaapexperts weten raad bij Jansen Totaal Wonen

Testen maar!

Het aller belangrijkst aan een bed uitkiezen: testen, testen en nog eens testen. Uittesten is de beste manier om te voelen wat een match is, maar vooral: wat niet. Samen met onze slaapadviseur ga je kijken naar welk matras het best aansluit op jouw lichaam.

Daarom gaat de slaapadviseur eerst kijken naar het ligcomfort. Hoe zak je weg in een matras en hoe is je houding? Daarnaast wordt gekeken welk kussen de goede houding ondersteunt. Dit wordt gedaan om je slaapcomfort zo optimaal mogelijk te maken.

Natuurlijk wordt er ook gekeken naar welke bodem het best past bij jouw wensen. Ook hier heb je verschillende opties om uit te kiezen.

slaapexperts weten raad bij Jansen Totaal Wonen

Stel zelf samen

Nadat je een matras hebt uitgekozen, wordt een ander belangrijk punt besproken: Voor welk bed ga je? Ook hier kunnen onze adviseurs je in helpen kiezen. Het fijne is dat je je complete bed kunt samenstellen. Zo hebben we bedden van Auping, Mline, Wonderland en nog veel meer!

slaapexperts weten raad bij Jansen Totaal Wonen

Mis je nog een mooie kast in je slaapkamer? Om het plaatje compleet te maken: er bestaat ook de optie om je eigen kledingkast volledig samen te stellen! Via een computerprogramma ga je kijken naar de romp, de indeling en het materiaal. Zo weet je zeker dat je slaapkamer kast in de ruimte past. Maar nog belangrijker: dat deze volledig voldoet aan jouw wensen.

Enthousiast geworden? Maak dan een afspraak met een van onze slaapexperts of kom langs in de showroom!

Maak een afspraak

Wil je zeker zijn van een voor jou passend slaapadvies? Maak dan voor de zekerheid een afspraak met één van onze slaapexperts. Zij nemen de tijd om jou geheel vrijblijvend advies te geven.

Maak een afspraak
Alt tekst