15.000m² woonplezier Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Shop de look: XOOON stijlkamer

Door Amber
07/09/2020
Shop de look XOOON bij Jansen Totaal Wonen

Minimalisme en eenvoud in je interieur

Minimalisme in je interieur is al enige tijd populair, zo ook bij de collectie van XOOON. Het is tijdloos en straalt rust uit. Geen wonder dat velen fan zijn! Kenmerkend voor een minimalistisch interieur zijn neutrale, effen kleuren. Ideaal voor in deze minimalistische woontrend is het tijdloze, strakke woonprogramma Darwin van Xooon. Deze is makkelijk te combineren door zijn eenvoud en vormt hierdoor de basis voor ieder interieur. De combinatie van houten accenten en witte fronten zorgen voor een minimalistische look. Wil jij je accessoires laten opvallen? Zet ze in de schijnwerpers. De Darwin collectie is namelijk uitgerust met Ledverlichting! Niet alleen brengt dit sfeer, maar laten ook jouw accessoires meer opvallen. Wil je de Darwin collectie nog eens goed bekijken? Kom dan langs in onze showroom!

Maar hoe creëer je nou een minimalistisch interieur? Wij hebben een ‘shop de look’, geïnspireerd op de strakke vormgeving van de Xooon – Darwin collectie voor je. Kijk snel verder!

Geïnspireerd geraakt door deze shop de look van de Xooon collectie? Shop dan al deze bovenstaande producten in onze webshop of kom langs in onze showroom om deze te bekijken (uiteraard houden wij rekening met de RIVM-maatregelen voor een veilig bezoek). Onze experts helpen je graag met het creëren van deze look. Wil je meer inspiratie? Volg ons dan op social media! Op InstagramYoutubePinterest en Facebook geven wij je iedere dag je dagelijkse portie interieurinspiratie!