15.000m² woonplezier Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Shop de look: Winterinterieur 2022

Door Manou
11/11/2022
Woonkamer Pe Pure Home

Hello Winter

De winter staat bijna weer voor de deur en je zult merken dat het buiten steeds grauwer en kouder wordt. Geef je woonkamer een upgrade voor het aankomende seizoen, zodat jij je tijdens deze koude dagen heerlijk terug kunt trekken in je warm aanvoelende woonkamer. Shop het winterinterieur van Jansen Totaal Wonen en tover je woonkamer om in winterse sferen.

Shop de look #1: Winterse accessoires

Na een koude winterse dag duik je het liefst onder een fijn plaid de bank op. Deze winter wordt er veel gebruik gemaakt van donzige en zachte stoffen. Ideaal om jezelf lekker warm te houden dus! Om het nog gezelliger te maken kun je jouw bank aankleden met allerlei verschillende sierkussens. Je zult merken dat dit je interieur een extra knusse uitstraling geeft. Mocht je niet houden van teveel tierelantijntjes op jouw bank, dan kun je altijd nog kiezen voor een heerlijk vloerkleed om je voeten warm te houden.

Shop de look #2: Velvet stoffen

Een heerlijke fauteuil kan niet ontbreken in jouw winterinterieur. Trek jezelf terug op deze heerlijke ’troon’ en pak er een warme kop thee bij. Door te kiezen voor velvet stoffen wordt niet alleen het gevoel van luxe uitgestraald, maar het brengt ook veel warmte met zich mee. Kies eens voor een andere kleur dan zwart, wit of grijs. Buiten is het namelijk al grauw genoeg, dus durf uit je comfort zone te stappen en kies voor een kleur zoals donkergroen of oud roze.

Shop de look #3: Kaarsenhouders

Heerlijk voor de haard zitten met een warme kop choco is natuurlijk het ideale beeld van de koude winterdagen. Nu is het natuurlijk niet vanzelf sprekend dat iedereen een haard thuis heeft. Heb je geen haard, maar wil je toch dat knusse gevoel naar binnen halen? Kies dan voor verschillende windlichten en kandelaars. Tegenwoordig zijn deze in allerlei verschillende soorten en maten te vinden. Zelf vinden wij zwart met goud is de perfecte combinatie om saaie hoekjes in huis een extra touch te geven. Neem bijvoorbeeld de kandelaar van Trendhopper. Steek kaarsen aan op verschillende plekken in je woning en je zult merken hoeveel sfeer dit met zich mee brengt in jouw winterinterieur.