Klanten beoordelen ons met een 9.0 15.000m² woonplezier Service zit in ons DNA
Sluiten

Ruimte besparen met de bijkeuken van Schüller

Door Amber
14/11/2018
Ruimte besparen met Schuller bijkeuken bij Jansen Totaal Wonen

Iedereen heeft het wel: een ruimte waar de wasmachine, droger en losse opbergspullen staan die je dagelijks nodig hebt. Je wilt liever niet dat alle spullen in het zicht liggen, maar dat is lastig vanwege een gebrek aan opbergruimte. Kortom: het kan soms nogal een rommeltje zijn in deze ruimte. Al met al, wees niet getreurd: Schüller heeft voor dit probleem namelijk dé perfecte oplossing! De multifunctionele bijkeuken Easy & Clean van Schüller is een tot in detail professionele werkruimte voor huishoudelijke spullen, wassen en drogen, opslag, recycling en nog veel meer!

Ruimtebesparend én handig!

Ruimtebesparend

Met de bijkeuken Easy & Clean bespaar je ruimte, heb je alles binnen handbereik én is alles goed georganiseerd. Zo kun je spullen die je dagelijks nodig hebt, maar die niet in het zicht hoeven te liggen voor anderen, netjes opbergen. Van hoge kast-regalen voor drankkratten tot aan een hoge bezemkast: aan alles is gedacht en voor alles is ruimte dankzij de geoptimaliseerde opbergruimte-oplossingen.

Ruimte besparen met Schuller bijkeuken bij Jansen Totaal Wonen

Wassen en drogen

Daarnaast is de bijkeuken ideaal voor het wassen en drogen van jouw was. Zo bestaat de bijkeuken onder andere uit hoog ingebouwde apparaten en uittrekelementen die het wassen en drogen een stuk makkelijker maken. De bijkeuken is ook nog eens op basis van de volgorde van arbeidsprocessen ingericht. Hierdoor is de bijkeuken perfect geschikt voor multifunctionele taken.

Ruimte besparen met Schuller bijkeuken bij Jansen Totaal Wonen

Recyclen

Last but not least: de bijkeuken zorgt er ook nog eens voor dat je jouw afval gemakkelijk kunt recyclen. Vaak weet je niet waar je met al je afval heen moet en wordt door beperkte ruimte vaak alles door elkaar gegooid. Deze bijkeuken heeft speciale recycling modules: ruimte voor perfect gescheiden afval door de speciale recycling-kasten en –tassen. Zo kun jij ten alle tijden jouw afval netjes scheiden en afvoeren!

Ruimte besparen met Schuller bijkeuken bij Jansen Totaal Wonen

De bijkeuken Easy & Clean van Schüller  is leverbaar in acht verschillende kleuren. Daarnaast heb je de keuze uit verschillende opstellingen. Zo kun je kiezen voor de bijkeuken in een rechte opstelling, L-vorm en U-vorm. Genoeg keuze dus om de bijkeuken aan jouw wensen te voldoen!

Ben jij net zo enthousiast geworden over deze bijkeuken als wij zijn? Neem dan contact op met één van onze keukenadviseurs. Zij helpen jou graag verder met het realiseren van jouw bijkeuken!