Klanten beoordelen ons met een 9.0 15.000m² woonplezier Service zit in ons DNA
Sluiten

Onze keukenadviseurs helpen je verder!

Door Amber
03/06/2020
Onze keukenadviseurs helpen je verder

Het samenstellen en uitzoeken van een nieuwe keuken is ontzettend leuk om te doen en onze keukenadviseurs helpen jou met deze uitdaging! Er zijn namelijk zoveel mogelijkheden bij keukens! Verschillende materialen, vormen en uitvoeringen; er zijn heel veel opties. Om je een beetje op weg te helpen worden de volgende keuken elementen uitgelicht door onze keuken adviseurs: lees en kijk snel verder!

De beste tips voor jouw nieuwe keuken!

Kranen

Er zijn heel veel mogelijkheden als het aankomt op kranen. Zowel in functionaliteit, gebruik maar ook in design natuurlijk. Zo kun je kiezen uit verschillende materialen, vormen en nog veel meer.

Naast dat ze functioneel zijn, wil je natuurlijk ook dat deze mooi aansluit bij je keuken maar ook voldoet aan jouw wensen. Onze keuken adviseur Emiel licht een aantal kranen uit en laat zien wat de mogelijkheden zijn!

Bijkeukens

Waar laat jij je wasmachine, droger en losse opbergspullen? Dit handig opbergsysteem van Schüller biedt de oplossing. Het is helemaal naar eigen wens samen te stellen en in meerdere kleuren mogelijk! Keukenadviseur Bas legt alle mogelijkheden uit!

Werkbladen

Werkbladen zijn er in allerlei kleuren, soorten en materialen met speciale afwerkingen. In deze video demonstreert onze keukenadviseur Emiel een aantal speciale werkbladen. Kom langs voor het samenstellen van jouw droomkeuken!

Enthousiast geworden na het zien van alle keuken mogelijkheden? Onze adviseurs staan voor je klaar om jouw droomkeuken te kunnen realiseren! De keukenadviseurs weten als de beste hoe ze jouw keukendroom kunnen vertalen naar een realistisch 3D ontwerp. Wist je trouwens dat we onlangs de mogelijkheid bieden om advies te ontvangen op afstand?

Combi ovens bij Jansen Totaal Wonen onze keukenadviseurs helpen je verder
Kookplaat met werkbladafzuiging
Klimaatkasten bij Jansen Totaal Wonen onze keukenadviseurs helpen je verder
Koffiemachines bij Jansen Totaal Wonen onze keukenadviseurs helpen je verder