15.000m² woonplezier Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Zo houd jij jouw meubels optimaal!

Door Amber
04/07/2018
Zo houd jij jouw meubels optimaal bij Jansen Totaal Wonen

Avondjes op de bank, heerlijke gesprekken aan de eettafel. Het liefst doen we het zo vaak mogelijk. Toch kan er dan wel eens wat misgaan. Wat dacht je bijvoorbeeld van een glas limonade dat valt op de bank, of een kras op tafel van een scherp mes? Een bank, tafel of stoel wordt veel en vaak gebruikt in huis. Daarom is het belangrijk dat de meubels tegen een stootje kunnen. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw meubel ook na gebruik optimaal blijft?

In deze blog geven wij antwoord op deze vraag. Wij willen dat jij zo lang mogelijk plezier hebt van jouw meubels. Maar als er een ongelukje gebeurd wil je zo snel mogelijk hulp. Met onze onderhoudsfilmpjes zorgen wij ervoor dat jij thuis met gemak kan opzoeken hoe jij jouw meubels optimaal houdt. Ook leggen wij uit hoe onze All In House service werkt, waardoor jij onbezorgd kan genieten van jouw aankopen.

Tips voor het onderhouden van jouw meubels

Eerste hulp bij vlekken

Het is nooit fijn om iets op je bank te laten vallen wat vlekken veroorzaakt. Gelukkig zijn er genoeg onderhoudsproducten die de vlek laten verdwijnen! Bekijk het filmpje voor alle informatie.

All in House service

Met onze All In House service krijg je vijf jaar lang garantie op jouw aankoop. Zo weet jij zeker dat jij heerlijk onbezorgd kunt genieten van jouw nieuwe meubel. In deze video kom je alles te weten over de service!

Onderhoud leder

Er zijn verschillende soorten leer. Ieder leer heeft een andere behandeling nodig. Hoe je het type leer van jouw meubel herkent en onderhoudt zie je in onderstaande video.

Onderhoud geoliede tafel

Een houten tafel heeft verzorging nodig. Ter bescherming is het hout vaak met olie behandeld. In onderstaande video zie je hoe jij jouw geoliede tafel moet onderhouden.

Op zoek naar een andere onderhoudsvideo? Kijk dan een op ons youtube kanaal! Daar hebben wij video’s met informatie over onderhoud en eigenschappen.