Klanten beoordelen ons met een 9.0 15.000m² woonplezier Service zit in ons DNA
Sluiten

Next125: NX510 | 640 Fluweelmat Saharabeige

Door Sophie
13/08/2021
Moderne keukens bij Jansen Totaal Wonen

Bij Jansen Totaal Wonen verkopen wij alles op het gebied van keukens en de mooiste keukenmerken. Met merken als Schüller, Rotpunkt, Next125 en Siemens stellen onze keukenadviseurs samen met u een droomkeuken samen. Een van onze keukens verdient extra aandacht: de moderne, greeploze NX510 | 640 Fluweelmat Saharabeige keuken van Next125!

Bekroond keukendesign: Next125

Next125 is een internationaal keukenmerk van de firma Schüller. Kenmerkend voor Next125 zijn de afgewerkte, verrassende details. De combinatie van ambacht, techniek en design maakt deze keukens zo bijzonder.

De meest bijzondere is toch wel de NX510 | 640 Fluweelmat Saharabeige. Bij deze keuken geldt: less is more. Deze vrijstaande NX510 | 640 geeft een gevoel van vrijheid en rust. Dit komt mede door de monochrome saharabeige fronten en werkblad. Het kookeiland geeft de indruk te zweven op zijn stalen poten. De eiken vouwdeuren zijn ideaal om alle keukenapparatuur op een slimme manier te verbergen. Kortom: dé keuken voor een minimalistische uitstraling. Het is dan ook niet voor niets dat deze moderne keuken verschillende Europese onderscheidingen heeft ontvangen.

Naast de “German Innovation Award” voor het ontwerp van een kookeiland op pootjes voor het zwevende effect, kreeg Next125 ook de “Red Dot Award: Product Design” voor de intelligente Frame Wall die je hier rechts ziet.

NX 510 | 640 Fluweelmat Saharabeige

Deze keuken is met haar zwevende kookeiland en intelligente frame wall een van de meest interessante keukens van het moment. Innovatief, modern design is wat deze keuken omschrijft. Hoe laat je een keukeneiland zweven? Je geeft het een stijlvol, sierlijk afgeschuind en terugvallend onderstel van onyxzwart aluminium, waardoor het subliem ‘zwevend’ volledig tot zijn recht komt. Het minimalistische Alu-onderstel zorgt voor een mooi zwevend effect wat je zeker uniek kunt noemen. De Fluweelmat Saharabeige kleur geeft deze keuken de perfecte moderne touch die het nodig heeft.

Wij als Jansen Totaal Wonen zijn trots op onze partner Next125 en haar onderscheidingen. Ben jij benieuwd naar de NX 510 | 640 Fluweetmat Saharabeige of andere keukens van Next125? Bekijk deze keukens in onze showroom in Huissen.

Voor meer keukeninspiratie volg je ons op Pinterest, Instagram of onze inspiratiepagina!

Meer weten over Next125? Kom langs!

Met 50 jaar keukenervaring gaan onze creatieve adviseurs aan de slag om samen jouw droomkeuken in 3D te ontwikkelen. Wanneer alles naar wens is wordt de keuken op maat gemaakt en door onze eigen montage dienst geïnstalleerd.

Afspraak persoonlijk keukenadvies