Klanten beoordelen ons met een 9.0 15.000m² woonplezier Service zit in ons DNA
Sluiten

Kleur van het jaar 2019: Spiced Honey!

Door Amber
24/10/2018
Kleur van het jaar 2019: Spiced Honey blog bij Jansen Totaal Wonen

Ieder jaar roept Flexa weer een kleur van het jaar uit. Zo ook weer dit jaar. Deze kleur baseren zij op ontwikkelingen die nu gaande zijn. De kleur van 2019 is Spiced Honey: een warme amberkleurige tint. En zoals de naam al zegt heeft de kleur iets te maken met honing. De kleur is namelijk geïnspireerd op de schoonheid van honing! En waarom Spiced Honey? De Flexa kleurexperts hebben deze kleur als kleur van het jaar gekozen om het optimisme van nu te weerspiegelen. En zeg nou zelf, deze kleur kun je toch perfect overal mee combineren? Of je nu voor een gezellige, rustgevende of juist heel levende sfeer gaat: Spiced Honey is overal voor te gebruiken!

Een kleur die je goed kunt combineren

Dat de kleur Spiced Honey een veelzijdige kleur is, laten wij jou graag zien! Spiced Honey gaat perfect samen met zowel aardse neutrale tinten als felle opvallende tinten. Houd je van een rustige sfeer, bijvoorbeeld in je slaapkamer, dan kun je het best gaan voor Spiced Honey in combinatie met aardse tinten. Houd je van iets meer pit? Ga dan voor Spiced Honey in combinatie met felle tinten blauw, rood of roze! Voor welke sfeer ga jij?

Een rustgevende plek

Een rustgevende plek wordt gecreëerd door complementair kleurgebruik. Spiced Honey in combinatie met aardse tinten zorgt voor deze sfeer. Niet alleen is dit palet goed te gebruiken voor de slaapkamer, ook de woonkamer kan hier perfect mee gedecoreerd worden!

Een rustgevende plek met de kleur Spiced Honey

Een plek als in een droom

Combineer Spiced Honey met pasteltinten en je leeft in jouw eigen roze, of blauwe, wolk! Deze zachte kleurcombinatie geeft een rustig maar toch speels karakter. Spiced Honey zorgt voor een mooie basiskleur die zorgt dat deze pasteltinten mooi tot zijn recht komen in iedere kamer van jouw huis.

Een dromenplek met de kleur spiced honey

Een knusse plek

Wil je een sfeervolle plek met iets meer lef? Ga dan voor de combinatie van Spiced Honey met diepe warme kleuren. Zo zorg je voor een opvallende ruimte, zonder dat het te druk is voor het oog. Ga jij voor Spiced Honey met diep rood of juist voor een donkergroen?

Een knusse plek met de kleur Spiced Honey

Een actieve plek

Houd jij van speels en actief? Ga dan voor een combinatie van Spiced Honey met lichte felle kleuren geel, blauw of groen. Deze combinatie zorgt voor een actieve ruimte die direct een lach op je gezicht tovert! Zeker als je houdt van een retro uitstraling is deze combinatie perfect voor jou.

Een actieveplek met de kleur spiced honey

Ben je na al deze mooie stijlbeelden benieuwd hoe de kleur er uit ziet in het echt? Kom dan langs in onze showroom. Laat je inspireren door de stijlkamers waar Spiced Honey in is verwerkt. Heb je een vraag over deze kleur of wil je graag advies? Onze woonexperts staan iedere dag voor jou klaar! Geen tijd om langs te komen? Dan neem je toch gewoon een kijkje op onze webshop door hier te klikken.