Klanten beoordelen ons met een 9.0 15.000m² woonplezier Service zit in ons DNA
Sluiten

Kleur van 2018: Heart wood!

Door Amber
18/11/2017
Roze

Ieder jaar roept Flexa weer de kleur van het jaar uit. Voor het jaar 2018 is dit de kleur Heart Wood geworden; een zachte oud roze kleur. Er is voor iedereen een geschikte optie! Denk je dat roze niet echt jouw kleur is? Kijk dan naar deze verschillende kleurcombinaties en laat jezelf verrassen.

De behoefte aan huiselijkheid en warmte is gegroeid. Het gevoel van thuiskomen is steeds belangrijker in deze drukke maatschappij. Aangezien het leven de hele dag doorgaat is het fijn om thuis weer tot rust te kunnen komen. Dit is ook terug te zien in de ontwikkelingen in interieurland. Aardetinten laten ons weer in contact komen met de natuur. Zo halen wij de natuur weer in huis. Door materialen als leer, hout en beton te gebruiken wordt dit effect versterkt. Geen wonder dat de kleur van het jaar daarom ook een kleur is die valt binnen deze ontwikkeling!

Bron: Wonen.nl

Met deze kleur is het mogelijk om te combineren tot een woonstijl die past bij de stemming waar jij je goed bij voelt. Heart Wood laat de warmte in ons interieur tot leven komen! Doordat deze roze kleur met veel andere kleuren te combineren is, zijn de opties eindeloos. Wil je een actieve, uitdagende sfeer? Ga dan voor een combinatie met donker groen. Liever een speels effect? Dan zijn accenten met licht blauw een interessante mogelijkheid. Of ben jij op zoek naar een rustige ruimte? Dan zijn combinaties binnen de kleur roze een goede optie.

Roze in combinatie met groen zorgt voor een actieve en uitdagende ruimte. Het zorgt voor inspiratie en het opbloeien van ideeën. Ideaal om samen met vrienden goede gesprekken te hebben!

Bron: Flexa

Roze wordt versterkt door complementaire kleuren te gebruiken. Door blauwtinten te gebruiken ontstaat er een speelse combinatie. Laat het kind in je weer naar boven komen!

Bron: Flexa

Aardetinten zijn een goede keuze om rust in een ruimte te krijgen. Juist door de natuur in huis te halen zorgt het voor een relaxte sfeer. Toe aan avond uitrusten na een dag voor inspanning? Dan helpen deze kleuren in huis jou daar enorm bij!

Bron: Flexa

Ook bij Jansen kunt u alvast wooninspiratie opdoen! Er zijn enorm veel opties om deze kleur door te voeren in uw interieur. Klein beginnen? Kijk dan alvast naar de woonaccessoires! Toch wat groter? Kijk dan naar onze meubels. Hier alvast een voorproefje om te beginnen. Geïnspireerd? Kom dan langs bij ons in de showroom.