Klanten beoordelen ons met een 9.0 15.000m² woonplezier Service zit in ons DNA
Sluiten

Ben jij klaar voor het najaar?

Door Amber
05/09/2018
Ben jij klaar voor het najaar warme kleuren Jansen Totaal wonen

De zomer is weer voorbij. Iedereen is weer aan het werk of gaat naar school. Het wordt sneller donker en de temperaturen buiten gaan weer dalen. Allemaal tekenen van de start van het najaar. Dat betekent ook dat het interieur weer een update gaat krijgen die beter bij het najaar past. Ben jij al begonnen? Wij zetten de belangrijkste woontrends van komend najaar voor jou op een rijtje. Ook geven wij een aantal tips per woontrend. Zo kan jij onbezorgd het najaar in!

Maak jouw interieur klaar voor het najaar!

Wonen als een koning

Gouden items waren vorig jaar al hot en happening. Dit najaar verschuift het goud echter naar koperkleuren. Bijvoorbeeld messing, koper of brons. Deze kleuren kunnen in elk interieur gebruikt worden en stralen vooral luxe. Ben jij op zoek naar warmte in jouw interieur dit najaar? Dan zijn deze kleuren zeker een aanrader!

Modulair wonen Ben jij klaar voor het najaar warme kleuren Jansen Totaal wonen

Multifunctioneel en modulair

Het is fijn als je een meubel of accessoire op meerdere manieren kunt neerzetten. Dit is dan ook veel te zien dit najaar. Door in plaats van een kast meerdere wandplanken op te hangen kun jij helemaal je eigen gang gaan. Of gebruik een open kast die je zowel tegen de muur als in de ruimte kunt plaatsen. Door modulaire onderdelen te gebruiken ben je ook veel vrijer om jouw interieur op geheel eigen wijze in te richten.

Modulair wonen Ben jij klaar voor het najaar warme kleuren Jansen Totaal wonen

Breng de natuur in huis

Natuurtinten zorgen voor rust en warmte in huis. Dit najaar worden alleen niet de lichte tinten gebruikt maar wordt er geëxperimenteerd met donkere tinten zoals donkergroen en donkerblauw. Zeker in combinatie met een de koperkleuren ontstaat er een warme sfeer in het interieur.

Ben jij klaar voor het najaar warme kleuren Jansen Totaal wonen stoer

Go vintage

Ben jij gek op een industriële look? Dan zal je vast al wel gezien hebben dat vintage weer helemaal in is. Vooral met prints komt deze look weer terug. Maar ook door antieke uitvoeringen van verlichting te gebruiken kan je dit effect goed nabootsen. Ook in de andere woonstijlen is deze vintage look terug te vinden.

Ben jij klaar voor het najaar warme kleuren Jansen Totaal wonen go vintage

Wil je graag meer tips over de interieurtrends dit najaar? Kom dan langs in onze showroom! Naast enorm veel inspiratie helpen onze woonexperts jou graag door advies te geven. Zien wij jou binnenkort?