Klanten beoordelen ons met een 9.0 15.000m² woonplezier Service zit in ons DNA
Sluiten

Uniek in Huissen: de JaxxChoice Store

Door Sophie
12/11/2021
Jaxxchoice store

In augustus werd hij feestelijk geopend: de gloednieuwe JaxxChoice store in Huissen. De collectie van JaxxChoice was al te bewonderen bij Jansen Totaal Wonen en in de filialen van Loods5, maar om de gehele collectie te bekijken kon je voorheen alleen terecht op de website van JaxxChoice. In deze blog leggen we je uit wat er uniek is aan de JaxxChoice store van maar liefst 500m2 en waarom hij het bezoeken waard is.

Grote stofstalen

Kan jij op basis van een stofstaaltje lastig inbeelden hoe de stof op een bank staat? Als enige JaxxChoice verkooppunt heeft de JaxxChoice store grote stofstalen van 70x100cm. Deze stof leg je over de bank die jij graag zou willen om te zien hoe jouw droombank eruit gaat zien. Ideaal om een optimaal beeld te krijgen van alle stofopties.

De gehele collectie

Heb jij je online georiënteerd en heb je al een aantal banken op het oog om te bekijken en uit te testen? Bij onze store hoef je je niet af te vragen welke banken er te bezichtigen zijn. Als enige JaxxChoice verkooppunt heeft de JaxxChoice store de gehele collectie staan: álle banken, álle fauteuils & álle tafels zijn te bewonderen in Huissen. Niet alleen hebben wij hier de hele collectie staan, maar ook hebben wij enkele banken staan in meerdere stoffen en uitvoeringen. De Niek, Mikk en Rikki staan bijvoorbeeld in meerdere uitvoeringen in onze store: ideaal om een goed beeld te krijgen van hoe deze banken er in andere stofopties uit kunnen zien. Ook fauteuils Sid & Liv staan met diverse kleuren en onderstellen in de store! Daarnaast hebben wij het tafelplein, waar alle JaxxChoice marmeren tafels uitgestald staan.

“wist je dat bank Aimy, naast haar standaard uitvoering, ook in een prachtige blauwe velvet stof te bewonderen is in onze store?”

Jouw stofstaaltje direct mee naar huis

Heb je jouw bank uitgekozen, maar twijfel je nog tussen verschillende stoffen? Bij de JaxxChoice store krijg je direct jouw stofstaaltje(s) mee naar huis! Ideaal als je de rest van je interieur wil afstemmen op jouw nieuwe bank. Door jouw stofstaaltje mee naar huis te nemen krijg je een goed beeld van welke meubels en accessoires erbij passen en hoe de kleur thuis staat. Ook krijg je bij de store in Huissen een typeplan mee naar huis met alle opties die jouw favoriete bank bevat. Zo kan je thuis nog eens rustig bedenken hoe je jouw droombank wil gaan samenstellen.

“JaxxChoice maakt kiezen bijzonder leuk!”

Voorraadmodellen

JaxxChoice heeft naast banken die jij zelf kunt samenstellen naar eigen wens, ook voorraadmodellen die direct leverbaar zijn! Ideaal voor als je niet kunt wachten totdat jouw nieuwe JaxxChoice bank in de woonkamer staat. Benieuwd welke bank heel snel bij jou in huis kan staan? Deze modellen zijn uit voorraad leverbaar:

Deskundig (interieur)advies

Een ander voordeel aan de JaxxChoice store is dat je hier altijd geholpen wordt door iemand van JaxxChoice. Een specialist die niet alleen alles weet van de gehele collectie, maar jou ook kan helpen bij het samenstellen van de perfecte bank die past bij jouw interieur en persoonlijke wensen. Onder het genot van een kopje koffie of thee nemen wij rustig de tijd om met jou alle opties te bekijken en jouw wensen te bespreken zodat jij uiteindelijk met zekerheid kunt zeggen dat je jouw droombank hebt gevonden.

Bekijk hieronder hoe onze store feestelijk werd geopend & waarom jij beslist eens langs moet komen!

Hebben wij jou al overtuigd? Kom eens langs in onze unieke JaxxChoice Store in Huissen (tussen Arnhem en Nijmegen). Naast de JaxxChoice store hebben wij bij Jansen Totaal Wonen ook nog andere prachtige woonmerken zoals XOOON, IN.HOUSE, House of Dutchz en Baenks.

Bekijk voor meer inspiratie de Pinterest en Instagram van JaxxChoice.