Klanten beoordelen ons met een 9.0 15.000m² woonplezier Service zit in ons DNA
Sluiten

Behind the scenes: JaxxChoice

Door Amber
17/04/2019
JaxxChoice fotoshoot perfect view bij Jansen Totaal Wonen

Het bankenmerk JaxxChoice heeft weer nieuwe modellen in de collectie én dat betekent natuurlijk ook dat er weer een fotoshoot op de planning stond! Wij nemen jullie mee in een kijkje achter de schermen bij de fotoshoot van JaxxChoice. Ook deze keer was het een zeer stoere locatie. De banken werden namelijk op de foto gezet bij Perfect View in Huissen. Zowel in de showroom als op de werkplaats werden foto’s gemaakt.

De collectie van JaxxChoice is met veel verschillende soorten banken uitgebreid. Om de stijl van de bank extra goed in beeld te brengen kreeg iedere bank een eigen styling. Het team dat ook bij de vorige fotoshoots aanwezig was heeft er ook deze keer weer voor gezorgd voor prachtige foto’s!

Nieuwe banken van JaxxChoice op de foto

Benieuwd naar het resultaat? Bekijk dan de foto’s! Wil je liever de banken in het echt zien? Dat snappen wij. De banken staan in onze showroom klaar om door jou bekeken te worden. Heb je vragen over een van de banken van JaxxChoice? Onze woonexperts helpen jou graag.

Mocht je geen tijd hebben om langs te komen dan kun je hier kijken naar de collectie. Of neem een kijkje op de eigen website van JaxxChoice.