Klanten beoordelen ons met een 9.0 15.000m² woonplezier Service zit in ons DNA
Sluiten

Behind the scenes: JaxxChoice

Door Amber
11/09/2018
In de spotlight JaxxChoice bij Jansen Totaal Wonen

JaxxChoice neemt haar klanten graag mee in haar ontwikkeling! Daarom geeft zij jou graag een kijkje achter de schermen. Hoe? Door alles vast te leggen tijdens de fotoshoot en dit met jullie te delen. Tijdens de eerste ‘behind the scenes’ van JaxxChoice heb je kennis kunnen maken met de crew. In deze behind the scenes leer je JaxxChoice en de banken beter kennen. Benieuwd? Lees snel verder!

Een kijkje achter de schermen

De nieuwkomers van JaxxChoice zijn bij deze fotoshoot gefotografeerd in een andere setting. Net even iets anders maar nog steeds stoer én industrieel. Om de set helemaal compleet te maken zijn er accessoires gebruikt van onze Trendhopper afdeling! Zo krijg jij een compleet beeld van de sfeer van de banken van JaxxChoice.

jaxxchoice behind the scenes jansen totaal wonen

Omdat JaxxChoice graag haar klanten betrekt, vroeg zij via haar story op Instagram aan jullie welke naam deze bank moest krijgen. De naam die gekozen is voor de bank is Rikki!

Ook tijdens deze fotoshoot is er een behind the scenes filmpje gemaakt om jullie een goed beeld te geven van de dag van de shoot. Benieuwd hoe deze dag is verlopen? Bekijk dan onderstaande video. Hier zie je kort hoe de banken worden verplaatst, gestyled en gefotografeerd!

Ben jij na het lezen van deze blog helemaal weg van een van de banken? Dat snapt JaxxChoice heel goed. Om het kiezen nog leuker te maken kan je een stofstaaltje aanvragen en de stof thuis eens goed bekijken. Hoe vraag je een stofstaaltje aan? Heel simpel: ga naar de website van JaxxChoice, klik jouw favoriete bank aan en vraag een stofstaaltje aan. De volgende dag krijg jij jouw staaltje thuisgestuurd en krijg je een indruk van de stof van de bank.

jaxxchoice behind the scenes jansen totaal wonen

Bij JaxxChoice is kiezen bijzonder leuk. Heb jij na het lezen van deze blog interesse in een van de banken? Neem dan een kijkje op www.jaxxchoice.nl! Hier kan je alle banken bekijken en zo jouw favoriete bank uitkiezen. Wil je graag proefzitten op een van de banken van JaxxChoice? Dat kan! Kom bij ons langs in de showroom en vindt de banken van JaxxChoice bij onze Trendhopper afdeling op de 1e verdieping.