Interieurtrends 2018

  Met de afgelopen interieurbeurzen IMM Cologne en Maison&Objet zijn we weer helemaal op de hoogte van de lopende trends in interieurland. Natuurlijk lopen nog veel trends vanuit 2017 door. Dit komt doordat de komende trends altijd in het najaar al gepresenteerd worden. Maar het is toch altijd fijn om even een korte update te hebben!

  Laat met trots al jouw waardevolle spullen zien! Toon ze op boekenplanken of aan de muur. Met alle verschillende vormen, formaten en modulaire opties kun je alle kanten op! Of ga voor zwarte meubels in huis. Bijvoorbeeld een zwarte keuken of eettafel. Geometrische vormen zijn in zowel woonaccessoires als in meubels terug te zien. Waar geometrische vormen hoekig zijn, zijn organische vormen juist overwegend rond en natuurlijk! Wil jij meer lezen over deze trends? Lees dan snel verder! 

  Tentoonstelling in eigen huis

  Niet alleen nieuwe accessoires maar ook vintage accessoires verdienen een eigen plekje in je interieur. Bijzondere en unieke accessoires die jij hebt zorgen voor een eigen twist. Wat dacht je bijvoorbeeld van een aandenken aan een geweldige vakantie of een vondst van de kringloop? Het zijn de herinneringen die de accessoires waarde geven en ze speciaal maken. Daarom is het ook niet meer dan logisch dat ze een speciaal plekje krijgen! En daar wordt dan ook mooi op ingespeeld. Met boekenplanken, vitrinekasten met licht en modulaire wanddecoratie zorg jij dat je er een ware tentoonstelling van kan maken! 

  interieurtrends-2018-jansentotaalwonen

  Black is back

  Zwart is al even terug in het interieur. Zwart is een spannende kleur. Het maakt de kamer weliswaar donker, maar daardoor zijn jouw meubels wel een ware eyecatcher. Door zwart te gebruiken in het interieur creëer je een luxe uitstraling. Zeker in combinatie met goud of diepgroen. Maar waar het eerst vooral zwarte accessoires waren of muren zijn het nu zwarte meubels. Van kleine bijzettafels tot gehele keukens. Mocht je geheel zwart toch te heftig vinden, dan zijn meubels en stoelen met een zwart onderstel misschien iets voor jou.

  zwart-zuiver-jansentotaalwonen

  Geometrische vormen

  Geometrische vormen zijn simpel en modern. Geometrische vormen komen vooral terug in accessoires. Maar ook meubels en muren moeten niet vergeten worden. Ondanks de eenvoud is het een eyecatcher in het interieur. Maar naast eenvoud kan het ook voor een hoop vrolijkheid zorgen. Houd jij van veel kleur? Dan zorgen geometrische vormen er voor dat er rust en eenvoud blijft ondanks verschillende, en misschien wel felle, kleuren. Het geeft een speels tintje. 

  geometrische-vormen-jansentotaalwonen

  Organische vormen

  Waar geometrische vormen een hoekige structuur hebben zijn organische vormen juist verre van dat. De vloeiende lijnen en rondingen zorgen voor een natuurlijke touch. Deze organische vormen zijn vooral te zien bij keukenaccessoires. En niet alleen de vormen maar ook de materialen en kleuren dragen bij aan deze natuurlijke look. Deze organische vormen passen in ieder interieur. Ze ogen rustig, zijn makkelijk te combineren en hebben bovendien een speelse look. Heb jij al een accessoire dat bij deze trend past?

  organische-vormen-jansentotaalwonen

  Wil jij op de hoogte blijven van de laatste interieurtrends? Kom dan langs bij ons in de showroom! Onze experts vertellen jou graag over de verschillende woontrends. Of laat jezelf inspireren door de verschillende woonstijlen en de bijbehorende producten!