Klanten beoordelen ons met een 9.0 15.000m² woonplezier Service zit in ons DNA
Sluiten

Ga jij voor een Urban Jungle?

Door Amber
15/05/2019
Een urban jungle in huis bij Jansen Totaal Wonen

Ook al is de Urban Jungle trend al een tijd te zien, we kunnen er geen genoeg van krijgen! Dierenprints, planten en gouden elementen maken jouw interieur sfeervol en levendig. Nog niet bekend met de Urban Jungle trend? In deze blog lees je alles over deze trend. Of jij nou gaat voor een gedurfde of rustige look, je kan geheel je eigen draai geven aan de Urban Jungle trend. Al met het toevoegen van kleine aanpassingen, zoals een aantal accessoires, creëer jij jouw eigen Urban Jungle. Ready to go wild? Lees dan snel verder.

Urban Jungle in huis

Zoals gezegd, kan je al met een paar kleine aanpassingen jouw eigen Urban Jungle maken. Ga bijvoorbeeld voor een hanglamp waar een aap aan hangt of kies voor een wanddecoratie met een mooie botanische print. Naast grote dieren zoals olifanten, apen en papegaaien zijn er ook veel insecten te zien binnen deze trend. Wat dacht je bijvoorbeeld van een gouden kever op jouw kast? Wat naast de dieren binnen een Urban Jungle zeker niet mag ontbreken,  zijn natuurlijk de planten! Grote groene binnenplanten in een mooie en opvallende pot worden vaak gebruikt binnen deze trend. Ben jij niet zo geweldig met planten? Wees gerust, er zijn ook genoeg kunstplanten die hetzelfde effect creëren. Deze zijn tegenwoordig niet meer van echte planten te onderscheiden. Op zoek naar een kunstplant? Neem dan een kijkje in onze showroom voor de mooiste kunstplanten. Benieuwd welke accessoires passen bij de Urban Jungle trend? Wij hebben er een paar voor jou geselecteerd.

Een urban jungle in huis bij Jansen Totaal Wonen

Als je aan Urban Jungle denkt, denk je natuurlijk aan groen. Heel veel groen. Maar om de Urban Jungle trend klasse en elegantie mee te geven wordt het groen vaak gecombineerd met zwart en goud. Dit zorgt voor een donker maar zeer sfeervol interieur. Zwarte meubels, zoals een zwart metalen dressoir, worden vaak tegen een donkere wand aangezet en gecombineerd met houten elementen. Daarbij mag een gouden accessoire, zoals een gouden aapje, natuurlijk niet ontbreken! Heb jij liever een licht interieur maar vindt je de Urban Jungle trend wel heel gaaf? Dan kan je er natuurlijk ook voor kiezen om al het groen, goud en hout te combineren met wit. Zo maak jij jouw interieur lichter maar blijft het nog steeds goed passen bij de Urban Jungle trend. Naast accessoires passen er natuurlijk ook genoeg meubels perfect bij de Urban Jungle. Wij hebben er een paar voor jou op een rijtje gezet.