Klanten beoordelen ons met een 9.0 15.000m² woonplezier Service zit in ons DNA
Sluiten

In de spotlight: By-Boo

Door Amber
01/06/2018
In de spotlight: By-Boo

Deze week zetten wij het merk By-Boo in de spotlight. Ben jij al bekend met dit Nederlandse merk? Wij laten je graag kennis maken met By-Boo! Sinds 2013 is By-Boo begonnen met het compleet maken van interieurs. Van meubels tot accessoires, By-Boo heeft het allemaal. Ondanks dat ze inspelen op de huidige interieurtrends geven ze er altijd een eigen draai aan. Zo weet By-Boo je iedere keer weer te verrassen!

Stoere accessoires van By-Boo

By-Boo heeft veelal stoere accessoires in de collectie. Natuurlijke materialen in combinatie met een eigentijdse twist passen in iedere interieurstijl. Ben jij benieuwd naar deze stijl? Lees dan verder! Sinds deze week hebben wij alle items van By-Boo een eigen podium gegeven in onze showroom. Zo zie jij in één oogopslag de stijl van By-Boo. Benieuwd naar het resultaat? Bekijk dan de foto’s hieronder of kom langs bij ons in de showroom.

by-boo meubels bij Jansen Totaal Wonen

Deze meubels en accessoires zijn een eye-catcher in ieder interieur. Zie jij iets wat perfect in jouw interieur past maar heb je geen tijd om langs te komen in onze showroom? Dan kun je deze producten ook online kopen! Toch nog even verder kijken in de collectie van By-Boo? Klik dan hier voor de gehele collectie.