Klanten beoordelen ons met een 9.0 15.000m² woonplezier Service zit in ons DNA
Sluiten

Hoe kies je de juiste relaxfauteuil?

Door Manou
18/09/2021
Zitexpert JTW

Laat je lichaam volledig tot rust komen met één van onze comfortabele relaxfauteuils. Of je nou een relaxfauteuil wil aanschaffen ter ontspanning of omdat jouw lichaam net wat extra ondersteuning nodig heeft; onze relaxafdeling bij Jansen Totaal Wonen biedt een ruim assortiment met mooie merken zoals Baenks, de Toekomst en IN.HOUSE. Mogelijkheden genoeg dus!

Hoe werkt een relaxfauteuil?

Jansen Totaal Wonen is expert als het gaat om relaxfauteuils. De relaxafdeling telt in totaal ruim 60 relaxfauteuils, draaifauteuils en sta-op-stoelen. Naast de verschillende typen fauteuils zijn er ook diverse systemen. Zo hebben wij bijvoorbeeld fauteuils met een 2 motorig systeem, 3 motorig systeem en een 4 motorig systeem. Het 2 motorige systeem houdt in dat het voet en ruggedeelte apart te bedienen zijn. Bij een 3 motorig systeem is er nog een extra kanteling mogelijk. Dit allemaal voor een optimale bloedsomloop en comfort voor jouw lichaam!

Maak kennis met onze zitexpert Jeroen

Jeroen zit al ongeveer 22 jaar in het vak en heeft een echte passie voor relaxfauteuils! Hij helpt je dan ook graag met de aankoop van de relaxfauteuil die specifiek bij jouw wensen past. Kom daarom eens gezellig langs in onze showroom om kennis te maken met Jeroen of één van onze andere experts. Je bespreekt dan samen de persoonlijke behoeften en mogelijkheden. Ieder mens en ieder lichaam is namelijk verschillend in lichaamsbouw en lichaamslengte. De juiste hoogtes, zithoek en aansluiting met de rug zijn dan ook van groot belang. Jeroen streeft dan ook naar het leveren van gericht en persoonlijk maatwerk. Daarnaast kan je in onze showroom ook proefzitten op de diverse relaxfauteuils. Zo ontdek je echt welke het beste bij jou past!

“Samen met de klant inventariseren we eerst de wensen en mogelijkheden”

De favoriete relaxfauteuil van onze zitexpert

Iedere relaxfauteuil heeft natuurlijk haar eigen kwaliteiten ieder lichaam heeft andere behoeften. Desondanks heeft Jeroen twee persoonlijke favorieten: de Twice en de Himolla fauteuil. Benieuwd waarom? Lees het hieronder.

Een van de favoriete relaxfauteuils van Jeroen is de Twice fauteuil. Deze fauteuil staat bekend om haar slanke uitstraling, techniek en moderne design. Daarnaast is deze voorzien van een sta-op functie. Zo dient het relaxfauteuil als hulpmiddel om uit de stoel te komen. Voor een strakke look kan je nog kiezen voor de ingebouwde knopjes optie.

De Himolla relaxfauteuil is volgens Jeroen ook een gewaardeerde fauteuil. Deze fauteuil kent een zacht zit comfort en is beschikbaar in meerdere stoffen en leersoorten. Daarbij heb je bij deze relaxfauteuil ook keuze uit een accu zonder snoer. Wel zo gemakkelijk als je de stoel graag eens richting het midden van de kamer wil verplaatsen.

Uiteindelijk draait het bij de aankoop van een relaxfauteuil allemaal om optimaal comfort. Goed zitten helpt jou namelijk ontspannen en geeft je lichaam de kans om op te laden. Ben jij nog op zoek naar een nieuwe relaxfauteuil of heb je vragen? Maak gemakkelijk een afspraak online zodat onze zitexpert alle tijd voor jou heeft. Of kom eens spontaan langs in de showroom, want wij staan altijd voor je klaar.