Klanten beoordelen ons met een 9.0 15.000m² woonplezier Service zit in ons DNA
Sluiten

Zo krijg jij het niet koud in bed!

Door Amber
30/01/2019
Lekker warm slapen deze winter met Jansen Totaal Wonen

Het is nog steeds volop winter. Het is deze week weer flink aan het vriezen en wat is er dan lekkerder dan een heerlijk warm bed waar je je even kunt terugtrekken? Lees snel verder hoe je ervoor zorgt dat jij het niet koud krijgt tijdens deze winterse nachten!

Heerlijk warm in bed tijdens de koude dagen

Dons, dons en nog meer dons

Een koud bed is nooit een pretje. Het liefst wil je dat jouw bed zo snel mogelijk warm wordt, zeker als je van jezelf al een koukleum bent. Een dekbed dat snel warm wordt, is een donzen dekbed. Ondanks dat het behoort tot de lichtste dekbedvullingen, heeft een donzen dekbed een groot vermogen om warmte vast te houden. Dit komt door de donsvlokken en veren. Een donzen dekbed heeft weinig vulling nodig, hierdoor voelt het dekbed erg licht aan. Doordat een donzen dekbed ook weer snel warmte afgeeft, zul je altijd een constante temperatuur onder je dekbed houden!

Dons, Dons en nog meer dons bij slapen bij Jansen Totaal Wonen

Warm door flanel

Met een flanellen dekbedovertrek hoef jij je geen zorgen te maken over dat jij het koud krijgt in bed. Dit natuurlijke materiaal houdt de warmte goed vast en past zich geheel aan jouw lichaamstemperatuur aan. Daarom kiezen veel mensen er ook voor om in de herfst en in de winter over te stappen naar een flanellen dekbed. Naast dat een flanellen dekbed goed de warmte vasthoudt, heeft het ook een zacht donslaagje waardoor het heerlijk zacht aanvoelt. Heb je snel koude voeten? Dan zijn flanellen sokken ook een echte aanrader. 

Flanellen dekbedden om warm onder te slapen

Een extra plaid

Om de isolatie van je dekbedovertrek nóg beter te maken, kun je er ook voor kiezen om een extra plaid over je dekbed heen te leggen. Het plaid zorgt er nog eens extra voor dat de warmte onder het dekbed wordt vastgehouden, waardoor jij het ’s nachts zeker niet koud krijgt. Naast dat het zorgt voor warmte, staat een plaid ook nog eens erg stijlvol!

Een extra deken voor extra warmte om te slapen

Wil jij nog meer tips over hoe jij jouw bed nog aangenamer maakt deze winter? Kom dan gerust in langs in onze showroom. Onze slaapexperts helpen jou graag met het verbeteren van jouw slaapcomfort.