15.000m² woonplezier Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Ga voor ultiem comfort met een sta-op fauteuil

Door Michelle
03/07/2019
Sta-op fauteuils bij Jansen Totaal Wonen.

Wil jij niet alleen heerlijk zitten maar ook gemakkelijk kunnen opstaan? Dan is een sta-op stoel een geweldige keuze. Deze fauteuils hebben een functie waarbij ze  omhoog en naar voren kunnen buigen waardoor het heel gemakkelijk wordt om op te staan. Hierdoor laat de stoel laat jou eigenlijk langzaam opstaan. Maar een sta-op functie is niet de enige functie die deze relaxfauteuils bezitten. Zo kun je ook kiezen voor een massagefunctie of verwarmingsfunctie. Voor hoeveel comfort wil jij gaan? Lees in deze blog alles over ultiem comfort met een sta-op fauteuil en laat je inspireren.

Sta-op functie

Een sta-op functie zorgt ervoor dat je wordt geholpen met het uit je stoel komen. Door op de knop aan de zijkant van de stoel te drukken, beweegt de stoel zich langzaam omhoog en naar voren en brengt hij je lichaam langzaam in een staande positie. De stoelen zorgen er ten alle tijden voor dat het niet te snel gaat én dat je ergonomisch verantwoord op staat. Ook hoef je niet bang te zijn dat de stoel gaat draaien wanneer je opstaat: onze sta-op fauteuils worden dan namelijk automatisch ‘op slot’ gezet.

Sta-op fauteuils bij Jansen Totaal Wonen.

Extra functies

Wanneer je jouw sta-op fauteuil hebt gekozen kun je ook nog kiezen voor extra functies. Natuurlijk kun je naast een sta-op functie ook de relaxfunctie gebruiken waarbij je heerlijk kunt liggen op jouw relaxstoel. Houd je van wat extra warmte tijdens de koude dagen? Een verwarmingsfunctie is mogelijk zodat je het niet meer koud hebt. Een massagefunctie is ook een mogelijkheid; zo kan jij je heerlijk laten verwennen zonder dat je er voor de deur uit hoeft. Wil je extra steun voor jouw onderrug? Dan is een lendenfunctie ook een optie om toe te voegen aan het comfort van jouw relaxfauteuil.

Sta-op fauteuils bij Jansen Totaal Wonen.

Hoe werkt zo’n sta-op functie nou precies?

Wij begrijpen dat het lastig is om jezelf in te beelden hoe een sta-op functie precies werkt. Daarom hebben wij een handige video voor je gemaakt met uitleg over de verschillende functies van een sta-op stoel. Wil jij graag weten welke relaxfauteuils nog meer een sta-op functie hebben in onze showroom? Kom dan langs en laat je adviseren. Alle relaxfauteuils met sta-op functie staan ook bij ons op de webshop.