Klanten beoordelen ons met een 9.0 15.000m² woonplezier Service zit in ons DNA
Sluiten

Ga jij voor Scandinavisch design?

Door Amber
12/06/2019
Ga jij voor Scandinavisch Design in jouw interieur?

Modern, tijdloos en vooral veel wit. Dit zijn elementen die je direct aan een Scandinavisch interieur doen denken. Veel mensen zijn gek op een Scandinavisch interieur en dat is heel goed te begrijpen. Binnen deze stijl kan je helemaal je eigen gang gaan. Kies jij voor wit in combinatie met zwart metaal, hout of juist voor een combinatie met beide elementen?

Wil jij graag jouw Scandinavische interieur een update geven of ben jij toe aan een geheel nieuw Scandinavisch interieur? Met de meubels uit de Otta serie van Xooon zit jij dan helemaal goed! Heel veel wit in combinatie met hout én zwart metaal maken jouw interieur tot een waar Scandinavische look.

Scandinavisch is een moderne en minimalistische woonstijl

De Otta serie

De Otta serie bestaat onder andere uit een bergkast, dressoir, low-board, high-board en wandplank. De kasten zijn functioneel, tijdloos en kunnen eindeloos gecombineerd worden. Dit zorgt ervoor dat de kasten heel lang mee kunnen in ieder interieur. Zelfs als je een geheel nieuw interieur zou willen aanschaffen! De witte kasten zijn gecombineerd met hout en zwart metaal. Het hout geeft de kast een warme uitstraling en staat mooi in contrast met het zwarte metaal. Daarnaast hebben de kasten ook LED-verlichting waardoor jouw accessoires extra goed uitkomen in de open gedeelten.

Eindeloos combineren

Ben jij fan van een industriële en moderne look?  Dan kun je verschillende meubels uit de Otta serie gebruiken in combinatie met natuurlijke materialen zoals beton. Hier zijn bijvoorbeeld de eettafel en het highboard met elkaar gecombineerd. Het hout van de meubels geeft een warme uitstraling waardoor het beton minder ‘hard’ naar voren komt.

Bekijk de Otta Serie bij Jansen Totaal Wonen voor een Scandinavisch Design

Aankleden met accessoires

Mag het van jou wat speelser en stoerder? Het is maar net hoe gek jij het wil maken. De Otta serie is perfect te combineren met kleurrijke accessories. Het wit, hout en zwart metaal biedt ruimte om iedere kleur te gebruiken. Kies bijvoorbeeld mooie en opvallende accessoires van COCO Maison zoals het Junk wandkleed. Voor welke stijl ga jij? Kom langs in onze showroom en laat je inspireren!

Bekijk de Otta Serie bij Jansen Totaal Wonen voor een Scandinavisch Design