Klanten beoordelen ons met een 9.0 15.000m² woonplezier Service zit in ons DNA
Sluiten

Een stijlvolle locatie voor jouw evenement!

Door Amber
01/03/2019
Evenementenruimte bij Jansen Totaal Wonen

Wil jij een evenement organiseren en ben je hiervoor nog op zoek naar een mooie, stijlvolle ruimte? Dan hebben wij dé oplossing voor je! Wist je dat wij bij ons in de showroom een gratis* eventruimte voor jou beschikbaar hebben? Lees snel verder!

Een prachtige ruimte voor jouw evenement

Multifunctionele ruimte
Op de eerste verdieping van onze showroom vind je een multifunctionele ruimte van 250m2 die stijlvol is ingericht met trendy meubels. De ruimte bevat een podium, twee kookeilanden en een ruimte voor presentaties. Perfect voor allerlei verschillende events!

Jouw eigen event
Heb jij een eigen kookclubje of wil jij een cupcake workshop organiseren voor je vriendinnen? Dan is onze eventruimte ideaal voor deze gelegenheid. Daarnaast kun je natuurlijk ook bijvoorbeeld de maandelijkse klaverjasmiddag van je tante of een verjaardagsfeestje voor je kinderen organiseren in deze ruimte. Wil je liever de eventruimte in de avond afhuren? Ook dat is mogelijk, alleen wordt er dan wel een vergoeding gevraagd.

Promotie voor jouw evenement
Organiseer jij een openbaar evenement in onze ruimte? Dan kunnen wij je ook helpen met de promotie van jouw event. Zoek je bijvoorbeeld meer leden voor je club of vereniging, wil je een kookworkshop geven of wil je jouw producten onder de aandacht brengen? Dan helpen wij jou met het promoten! Je evenement zal dan via onze website, nieuwsbrief én Facebookpagina gedeeld worden. Dus heb jij een goed idee voor een openbaar evenement? Wacht dan niet langer en neem snel contact met ons op!

Kortom: onze eventruimte biedt genoeg mogelijkheden voor welk evenement dan ook. Wil jij onze ruimte komen bekijken? Kom dan eens gezellig langs en bespreek alle mogelijkheden of stuur een mailtje naar info@jansentotaalwonen.nl.